Arkadaşlar yine ben, eksik ürünü iade ettik 200 tl falan bir set lazım zorlasam 220 210 ama internetten değilde vatan gibi yerlerden alacağız tek bir set zorunlu değil farklı markalarda olabilir teşekkürler
Vatan'da bunu buldum güzel duruyor. Kulaklık olarak da elinde olan bir tane kulak içi kulaklığı kullanırsın. Bu bütçede alacağın kulaklıktan pek hayır gelmez.
Vatan'da bunu buldum güzel duruyor. Kulaklık olarak da elinde olan bir tane kulak içi kulaklığı kullanırsın. Bu bütçede alacağın kulaklıktan pek hayır gelmez.
Bazı yerlerde fiyat oynaması oluyor. O yüzden internetten almanı öneririm. Hemen gelmez ancak kırık yada kusurlu gelirse iade edebilirsin. Ucuza alırsın ama sabretmen gerekir
Kulak içi yok maalesef ama anneme sorayım bir e ptt awm de 105 tl sadece klavye mouse var geri kalanada güzel ve kaliteli bir kulaklık alacağım zaten şu an elimdeki kablosuz logitech mouse ile baya iyi işler çıkarıyorum mouse ortalama everest falan olsun yeter
Frisby FHP-720BR Oyuncu Kulaklığı – Mikrofonlu olur mu fiyatı en pahalı 65 70 tl epttawm de var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye -> RAMPAGE KB-R45 Crash USB Kablolu Q Gaming Klavye Siyah 80-90tl
Mouse -> RAMPAGE SMX-R16 ALERIA USB RGB Led Aydınlatmalı 2800dpi Mouse 75-80tl
Kulaklık -> Frisby FHP-720BR Oyuncu Kulaklığı – Mikrofonlu 65tl epttawm
Toplam 215-220 tl yapıyor. Ancak en düzgün görünümlü oldukları için bunları almanı öneririm. Ancak internetten alırsan daha ucuza bulabilirsin. O yüzden benim tercihim internetten alışveriş yapmak olacaktır. Ama sen bilirsin. İçinden en sevdiğin var ise yorum olarak cevaplarsan sevinirim.