Neler Yeni

200 TL Mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Murat Kara
Game power ursa önerdiler daha iyi bir önerisi olan varsa lutfen soylesin 200 tl yi gecemem

oEnesQlf

80+ Silver

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Hp omen reactor alabilirsin hepsiburadada 50 TL indirim kodu ile 210 TL ye geliyor.(yeni hesap açarsan kod geliyor heralde.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

G102 kronik sorunlu.
ben hiç bir sorunla karşılaşmadım artı kendi arkadaşımda aynı mouse kulanıyor oda sorun yaşamadı hatta oyunlarda ciddi anlamda iyi performans sergiliyor kendisi pubd de grandmaster seviyesinde bir oyuncu üstüne üstelik bu arada steam pugbden bahsediyorum

Nazenara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Mert ÖZ
İlgilendiği Kategoriler
Yakuza CZN Burak
Steam
https://steamcommunity.com/id/nazenara
Discord
nazenarakasuga
ben hiç bir sorunla karşılaşmadım artı kendi arkadaşımda aynı mouse kulanıyor oda sorun yaşamadı hatta oyunlarda ciddi anlamda iyi performans sergiliyor kendisi pubd de grandmaster seviyesinde bir oyuncu üstüne üstelik bu arada steam pugbden bahsediyorum
İyi ve yeni nesil sensörlü fare almak yerine niye eski ve kronik sorunlu fare alsın ki ? (Arkadaşın dediği gibi indirimle Hp Omen Reactor alabilir)

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
İyi ve yeni nesil sensörlü fare almak yerine niye eski ve kronik sorunlu fare alsın ki ? (Arkadaşın dediği gibi indirimle Hp Omen Reactor alabilir)
ben memnumum dedim sadece iyi veya kötü demedim veyada alda demedim abartılacak birde sorunda yaşamadıgımı belirttim okusan anlarsın sadece yazmak yerine link paylaştım 😂

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,739
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Katar Pro iyidir.

G102 LS kronik sorunlu değildir. Sadece 100 liralık giriş seviyesi mouselarda olan sensöre sahip(miş).

oEnesQlf

80+ Silver
Her kronik sorunlu üründe herkeste sorun olmayabilir, ama göz göre göre kronik sorunlu bir ürün almak mantıklı değil.

Atyxah

80+ Silver

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
biliyoruz al demedim ben memnum dedim papagan gibi aynı şeyleri yazmasanız mı acaba 😂

Her kronik sorunlu üründe herkeste sorun olmayabilir, ama göz göre göre kronik sorunlu bir ürün almak mantıklı değil.
haklısın ama ben yine söylüyorum al demedim sadece memnunum dedim bu arada bana kalsa katar pro alması en mantık lı ama el yapısına göremi ona bakması lazım

Atyxah

80+ Silver
Ben katar pro aldım g102 ile arasında kalmıştım önceki maousrmde logitech di sol click hep çift basıyordu araştırınca baktım aynı sorun onda da var ama yeni alınca hiçbir sorun olmuyo 2-3+ yıl sonra başlıyor hep ama genelinde oluyor önermem ama katar pro alabilirsinsorun olursa cevaplarım

biliyoruz al demedim ben memnum dedim papagan gibi aynı şeyleri yazmasanız mı acaba 😂

haklısın ama ben yine söylüyorum al demedim sadece memnunum dedim bu arada bana kalsa katar pro alması en mantık lı ama el yapısına göremi ona bakması lazım
Ne zamandır kullanıyorsun

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
Ben katar pro aldım g102 ile arasında kalmıştım önceki maousrmde logitech di sol click hep çift basıyordu araştırınca baktım aynı sorun onda da var ama yeni alınca hiçbir sorun olmuyo 2-3+ yıl sonra başlıyor hep ama genelinde oluyor önermem ama katar pro alabilirsinsorun olursa cevaplarım

Ne zamandır kullanıyorsun
bir yıl olacak nerdeyse şuana kadar memnum aynı şekilde arkadaşımda kulanıyor ondada sorun yok onunda bir yıl oldu nerdeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,475
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom