Yardım 200 TL ye Kadar En İyi Bluetooth Kulaklık Hangisidir

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
haylou gt1 veya gt1 pro alabilirim fiyatı uygun ve airdots dan daha kaliteli diye düşünüyorum 180 tl param var şuan eğer 200 tl lik ürün daha iyiyse 200 tl ye de çıkabilirim bana ömürlük hem sağlam hemde tizleri ve bassları yani ses netlik olarak en iyi bluetooth kulaklık hangisidir anlayan birileri varsa etiketlermisiniz veya biliyomusun genellikle old school rap ve sakin şarkılar dinlerim yani bass ların küt küt vurmasına gerek yok lakin beatin netliği şarkının sesinin netliği temizliği benim için çok önemli

dinlediğim şarkılar örnek :

yardım edecek kimsemi yok arkadaş bu foruma ne oldu ya

gt1 pro kullanıyorum memnunum

Kesinlikle Haylou GT1 Plus almalısın.

Kesinlikle Haylou GT1 Plus almalısın.

plus la pro arasındaki fark ne

proda oyun modu var plusta yok pronun şarjı daha uzun gidiyor plusun ses kalitesi bi tık daha iyi
plus ın ses kalitesi daha iyiyse plus alıyım o zaman inş bozulma falan olmaz ben zaten bu tarz kulağın içine oturan kulaklıkları gözüm daha hoş buluyo airpods görünümünü sevmiyorum

plus ın ses kalitesi daha iyiyse plus alıyım o zaman inş bozulma falan olmaz ben zaten bu tarz kulağın içine oturan kulaklıkları gözüm daha hoş buluyo airpods görünümünü sevmiyorum
Plus'ın kulaklık olarak şarjı pro ve normal GT1'den daha uzun gidiyor,
Bu da Qualcom çipinin güç verimliliğinden kaynaklı.
GT1 Pro'nun yalnızca şarj kutusu daha büyük Plus'tan.
Ses kalitesi olarak Plus Qualcomm APTX çipine sahip olduğundan,
GT1 ve GT1 Pro'ya göre çok daha başarılı, zira bu iki model Realtek çipe sahip.
Kulağa oturmasını da çok beğeniyorum ben, hem şık hem rahat.

Plus'ın kulaklık olarak şarjı pro ve normal GT1'den daha uzun gidiyor,
Bu da Qualcom çipinin güç verimliliğinden kaynaklı.
GT1 Pro'nun yalnızca şarj kutusu daha büyük Plus'tan.
Ses kalitesi olarak Plus Qualcomm APTX çipine sahip olduğundan,
GT1 ve GT1 Pro'ya göre çok daha başarılı, zira bu iki model Realtek çipe sahip.
Kulağa oturmasını da çok beğeniyorum ben, hem şık hem rahat.
black card sipariş verdim gelsin para yükleyip plus alıcam knk o zaman indirimleri falan bekliyimi acaba indirime girermi bu arada black card da ayda 5 kere para çekme ve 5 kere para yatırma hakkımız var değilmi mesela 1 kere para yatırdım 5 kere para çekme özelliğim duruyor değilmi

black card sipariş verdim gelsin para yükleyip plus alıcam knk o zaman indirimleri falan bekliyimi acaba indirime girermi bu arada black card da ayda 5 kere para çekme ve 5 kere para yatırma hakkımız var değilmi mesela 1 kere para yatırdım 5 kere para çekme özelliğim duruyor değilmi
Black kardı ben de yeni sipariş verdim kanka detaylarını pek bilmiyorum, elime ulaşmadı henüz.
İndirim konusuna gelirsek,
Ekim ayının ortalarında 120TL'ye kadar düşüş yaşamış.
Ancak kulaklığın fiyatı 150-160TL arası genel olarak.
Şuan Amazon'dan 150TL'ye alabilirsin bence gayet iyi fiyat.
Belki indirimlerden biraz daha düşebilir.

Black kardı ben de yeni sipariş verdim kanka detaylarını pek bilmiyorum, elime ulaşmadı henüz.
İndirim konusuna gelirsek,
Ekim ayının ortalarında 120TL'ye kadar düşüş yaşamış.
Ancak kulaklığın fiyatı 150-160TL arası genel olarak.
Şuan Amazon'dan 150TL'ye alabilirsin bence gayet iyi fiyat.
Belki indirimlerden biraz daha düşebilir.

bu 2 yerden birinde alıcam trendyolda 2 gün sonra indirim başlıyomuş zaten kartın gelmesi 3-4 günü bulur diye düşünüyorum bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,956
Üyeler
184,540
Son üye
taner dmrrn
Geri