Neler Yeni

Yardım 200 TL'ye Gaming Klavye + Fare tavsiyeleriniz neler?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ailem klavye gürültüsünden rahatsız oluyor. O yüzden Philips daha iyi bir tercih olur, değil mi?
O zaman olabilir. Ama bu bütçe de alacağın bir klavyede zaten çok bir switch sesi olmaz diye düşünüyorum.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
Bütçeyi artırma şansınız var mı ?

JustTie

80+
Bütçeyi artırma şansınız var mı ?
Maalesef yok. Zaten ilk gaming masaüstü bilgisayarımı sipariş etmiştik Itopya'dan. AMD Ryzen 5 2400G APU bir sistem. 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Çift kanal RAM'ler ve 1 TB Western Digital Blue serisi Hardisk bulunmakta. Özünde 8 GB DDR4 3200 MHz RAM ve 240 GB SATA SSD ile geliyor ama ben ek olarak HDD ve bir RAM daha eklettirip, sipariş etmiştim ve topladılar, gönderdiler ama bilgisayar, elimize hardisk yuvası yamuk şekilde geldi ve baktığımızda hardisk yerinden çıkmıştı. Bizde iade ettik onarmaları için. Böyle ucuz bir APU sistemin hakkı zaten üst seviye klavye ve fare olamaz diye düşünüyorum. Bu arada, 10 Şubat 2020 Yılından beri bilgisayarsızdım çünkü laptopumun anakartının işlemci soketi bozulmuştu. Intel Core i7 4720HQ işlemcisi vardı ve AMD R9 M265X harici ekran kartı vardı. İşin garip tarafı ise, benchmark sitelerine göre AMD Ryzen 5 2400G, Intel Core i7 4720HQ işlemciden %30 daha hızlı. Ayrıca tek çekirdekte bile daha hızlı. Bu APU işlemcinin içerisindeki dahili Vega 11 grafik yongası, bozuk olan laptopumdaki AMD R9 M265X harici ekran kartından kat ve kat daha hızlı. Ayrıca dediğim gibi Itopyadaki toplama sistem benim ilk oyuncu bilgisayarım oluyor kendileri... Yani renkli kasası var diye öyle kabul ediyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,358
Üyeler
168,771
Son üye
ulukay
Top Bottom