Palyaço
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Selam.
Mekanik klavye arıyorum. Şu son zamanlarda çıkan HE ve kablosuz modeller ilgimi çekiyor, Epomaker'in iyi klavyeleri var ama direkt hangi modeli alacağımı bilmiyorum. Birinin bataryası düşük oluyor, diğerinin yüksek oluyor ama diğer özellikleri kötü oluyor.
Klavyede aradığım şeyler şunlar:
Mekanik klavye arıyorum. Şu son zamanlarda çıkan HE ve kablosuz modeller ilgimi çekiyor, Epomaker'in iyi klavyeleri var ama direkt hangi modeli alacağımı bilmiyorum. Birinin bataryası düşük oluyor, diğerinin yüksek oluyor ama diğer özellikleri kötü oluyor.
Klavyede aradığım şeyler şunlar:
- Mekanik olması.
- Kablosuz olması. (çok iyi bir modelse kablolu da olabilir ama önceliğim 2.4 GHz kablosuz)
- Siyah olması. (bu önemli çünkü beyaz ekipmanlardan siyaha geçiyorum. Klavye tamamen siyah olmak zorunda değil ama açık açık bembeyaz olmasın işte)
- İyi kötü bir yazılımının olması.
- Sıfır ya da ikinci el olarak özellikle herhangi bir istekte bulunmuyorum çünkü ikinci elde de gayet iyi klavyeler vardır diye düşünüyorum. Hatta temiz olursa ikinci eli sıfıra tercih ederim)
- %75 istiyorum ama sanırım biraz daha sıkışık modellere %70 diyorlar, o da olur ama önceliğim %75. Full size alamam, çok büyük. %60 da alamam, çok küçük, %65 ise çok sıkışık. Tercihim yalnızca %75 veya 70 olan modeller.
- Switch fark etmez ama tak tak tak blue switch olmasın yeterli. Zaten sanırım Epomaker gibi markalar blue kullanmıyor artık.