red switch mi olsun blue switch mi?Merhaba. 2000 TL butcem var ve bu butce icinde Ingilizce klavye ariyorum.
Membrane olmasin. Butceyi 4000 TL'ye kadar cikarabilirim. Yazilim ve oyun icin kullanacagim. RGB zorunlu degil. Onerilerinizi bekliyorum.
küçük olsun derseniz;Red, Black ve Razer Turuncu olabilir.
Fonksiyon tuslari olsa guzel olur hocam. Ayrica mouse ile uyumlu olmasi icin Razer onceligim. Baska oneriniz var mi?küçük olsun derseniz;
![]()
RAZER Huntsman Mini Red Switch Ingilizce Mekanik Rgb Oyuncu Klavyesi ( RZ03-03390200-R3M1 ) - Fiyatı, Yorumları
RAZER Huntsman Mini Red Switch Ingilizce Mekanik Rgb Oyuncu Klavyesi ( RZ03-03390200-R3M1 ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yazılım için numpadde lazım derseniz;
bakıyorum bir saniye.Fonksiyon tuslari olsa guzel olur hocam. Ayrica mouse ile uyumlu olmasi icin Razer onceligim. Baska oneriniz var mi?
baktım fakat bulamadım, amazonda ülke dışından gönderiyorlar fakat onu bekler misiniz bilemedim, sarı sitede İngilizce razer klavyeler var ama.Fonksiyon tuslari olsa guzel olur hocam. Ayrica mouse ile uyumlu olmasi icin Razer onceligim. Baska oneriniz var mi?
Ben beklerim hocam. Link atarmisiniz?bakıyorum bir saniye.
Post automatically merged:
baktım fakat bulamadım, amazonda ülke dışından gönderiyorlar fakat onu bekler misiniz bilemedim, sarı sitede İngilizce razer klavyeler var ama.
yeşil switchBen beklerim hocam. Link atarmisiniz?