- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Peki, büyük ihtimal b450 + r5 3600 alırım. bu arada cidden fark yok mu 1600af ile?
Peki, büyük ihtimal b450 + r5 3600 alırım. bu arada cidden fark yok mu 1600af ile?
Uygun olur tabi ki fakat dediğim gibi değiştirdiğine değmez.Yayınlar için uygun mu 2600? Özellikle rainbow six siege gibi işlemci ağırlıklı oyunlar.
R6S yayını yaparken mecbur ekran kartından veriyorum da yayını o yüzden. Ama ben işlemciden vermek istiyorumUygun olur tabi ki fakat dediğim gibi değiştirdiğine değmez.
Bütçenizi zorlayıp 3600 alın derim. Aksi taktirde değiştirmenizi önermem.R6S yayını yaparken mecbur ekran kartından veriyorum da yayını o yüzden. Ama ben işlemciden vermek istiyorum
Hangi ilçede yaşadığını bilmiyorum o yüzden öneri yapmayacağım. Sahibinden veya letgo'dan en uygun bulduğun ürünü al derim.R6S yayını yaparken mecbur ekran kartından veriyorum da yayını o yüzden. Ama ben işlemciden vermek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mert Özkaya 2. elden r5 3600 ve b450 anakart önerin var mı?
Peki ne gibi şeylere dikkat etmem lazım?Bütçenizi zorlayıp 3600 alın derim. Aksi taktirde değiştirmenizi önermem.
Hangi ilçede yaşadığını bilmiyorum o yüzden öneri yapmayacağım. Sahibinden veya letgo'dan en uygun bulduğun ürünü al derim.
İşlemci ve anakart kolay kolay bozulan parçalar değil zaten çalıştığına dikkat etmen yeterli. Garanti de olursa iyi olur tabi.Peki ne gibi şeylere dikkat etmem lazım?
1800e vardı yaR5 3600+B450m
R5 3600 2200tl https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-3600-36ghz-32mb-am4-7nm-islemci/