2000 TL Kulaklık Önerisi (Bonus Puan geçerli)

Furnaria

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
2000
Bayadır Gamepower Jin kulaklığı kullanıyorum, açıkçası ses ve mikrofon kalitesi fiyat ve markaya göre gayet iyi fakat uzun süredir kullandığım için derisi soyuldu ve yenisini bulamıyorum ve çok terletip kaşındırıyor, ses ve mikrofon kalitesi güzel, uzun süreli kullanımda çok rahatsız etmeyecek bir şey istiyorum mümkünse, 2000 bonus puan mevcut ve onunla almak istiyorum, o yüzden belirli sitelerden alabilirim (Bildiğim kadarıyla Hepsiburada, İnceHesap, MediaMarkt, Trendyol vb), üstüne 500'den fazla çok ekleyemem, önerileriniz varsa teşekkürler

Ben bu bütçede jbl quantum 350 wireless aldım. Bayağı bir övülüyordu mikrofonu özellikle bir wireless kulaklığa göre çok başarılı hatta başka bir forumda atk mercury den iyi deniliyordu. Bakalım gelsim deneyeceğim

Ben bu bütçede jbl quantum 350 wireless aldım. Bayağı bir övülüyordu mikrofonu özellikle bir wireless kulaklığa göre çok başarılı hatta başka bir forumda atk mercury den iyi deniliyordu. Bakalım gelsim deneyeceğim

Hocam hiç kablosuz kulaklık kullamadım, gecikmedir, ses kesilmesidir, o tarz sorunlar çıkıyor mu? Batarya ömrü ve şarj etme mevzusu nasıl oluyor?

Hocam hiç kablosuz kulaklık kullamadım, gecikmedir, ses kesilmesidir, o tarz sorunlar çıkıyor mu? Batarya ömrü ve şarj etme mevzusu nasıl oluyor?
Bende ilk defa kullanacağım ama kullanan arkadaşlarım var 2.4ghz olduğu için gecikme yok denecek kadar az oluyor galiba. Ses kesilmesi konusunda bir şey duymadım ama farklı marka olup ses kesen kulaklıklar var 22 saat şarj ömrü var bana tahmini 3 4 gün gider diye düşünüyorum. Bunu tercih etme sebebim hem fp hem mikrofonu çok iyi hem de marka olsun diye aldım. Mesela atk mercury şuanda 3200tl fiyatı var bunun ondan iyi olduğunu düşünürsek bence gayet mantıklı

Geri