Neler Yeni

Öneri 2000 TL Mekanik Klavye Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berke Arslan
Bütçe
2000
Merhabalar yaklaşık 2 bin lira bütçem var üstüne duruma göre az bir miktar ekleyebilirim. Şu anda Rampage R6 Hydra Plus kullanıyorum. Tuşları basmamaya başladı o yüzden değiştirmek istiyorum. İstediğim özellikler:
-Bilek desteği olması.
-Ses tekerleği olması.
-Şu anda kullandığım blue switch kadar sesli olmaması
-TKL Klavye olmaması (Tam Klavye olmalı)
-Yazılım ve RGB desteğinin bulunması

Aklımda Monster Pusat K3 PRO ya da Evga Z20 var. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

Artarof

80+ Bronze
Merhabalar yaklaşık 2 bin lira bütçem var üstüne duruma göre az bir miktar ekleyebilirim. Şu anda Rampage R6 Hydra Plus kullanıyorum. Tuşları basmamaya başladı o yüzden değiştirmek istiyorum. İstediğim özellikler:
-Bilek desteği olması.
-Ses tekerleği olması.
-Şu anda kullandığım blue switch kadar sesli olmaması
-TKL Klavye olmaması (Tam Klavye olmalı)
-Yazılım ve RGB desteğinin bulunması

Aklımda Monster Pusat K3 PRO ya da Evga Z20 var. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler..
Ömürlük klavyedir, inceleme videolarını da izleyerek karar verebilirsin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berke Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EPOMAKER Theory TH80 Pro %75 Hotswap klavye, 2,4 GHz/Bluetooth 5.0/kablolu mekanik oyun klavyesi, RGB aydınlatmalı, MDA PBT tuş kapakları (Gateron Pro sarı) https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMKBMCS2?ref_=cm_sw_r_apann_dp_SDDBZV4ZZ43WHQAPRGB8
Maalesef tkl öneriyorum, ancak bu bütçelerle alınabilecek en iyi klavylerden biri olduğunu söylemeliyim
Malesef hocam teşekkürler ama TKL istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ömürlük klavyedir, inceleme videolarını da izleyerek karar verebilirsin.
İnceleyeceğim tesekkurler.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berke Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Th80 ciddi anlamda iyi ama şu fullsize sevdası..
Sevda değil ayni zamanda muhasebe ile de ilgileniyorum yandaki sayilar isimi kolaylaştırıyor fazla miktarda.

Bi kere tkl veya 60 klavye kullansalar full size on yüzüne bakmazlar ama tabi tercih meselesi bi şey diyemem
Bi kere kullanmakla alakasi yok isim gereği olmuyor hocam.

Bloodyden uzak dur
Niye kotu mu ?

Bilgisi olanlar bakabilir mi konu güncel.

Artarof

80+ Bronze
Bloodyden uzak dur
Neye göre dedin bunu?
Linkini attığım klavyeyi 2. el 2019 da almıştım, 2018 de almıştı satan kişide. 2022'ye kadar kullandım sonra bende sattım. Satma sebebim ise tüm bileşenleri, ekipmanlarımı asus yaptığım içindi, yoksa çalışmasında hiç bir sıkıntısı yoktu klavyenin, sadece 3 tuşunun ledi kırmızı yanıyordu. Sattığım kişi de hala kullanmakta hiç bir sıkıntısı yok diyor. Asustan önce hep Bloody kullandım, her seferinde de model yükselttim, hiç bir klavyemden yana şikayetim yada sorunum olmadı. Önceki kullandığım modeller de bloody 2016'da b100 ve 2018'de b314 idi.
Ek olarak Mouse konusunda da gayet başarılı, 2016'da Bloody A60 alıp 2021'de sattım, bu ekipmanın da hiç bir sorunu yoktu. 2019'da aldığım Bloody j95 modeli mouse mevcut. Oda aynı şekilde taş gibi, hala da kullanmaktayım.
Kulaklığını da almıştım ama ondan memnun değildim, belki aldığım model alt modeldi ondandır. Tavsiye etmem onu. Modeli Bloody g528c.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Yoyoto
Neye göre dedin bunu?
Linkini attığım klavyeyi 2. el 2019 da almıştım, 2018 de almıştı satan kişide. 2022'ye kadar kullandım sonra bende sattım. Satma sebebim ise tüm bileşenleri, ekipmanlarımı asus yaptığım içindi, yoksa çalışmasında hiç bir sıkıntısı yoktu klavyenin, sadece 3 tuşunun ledi kırmızı yanıyordu. Sattığım kişi de hala kullanmakta hiç bir sıkıntısı yok diyor. Asustan önce hep Bloody kullandım, her seferinde de model yükselttim, hiç bir klavyemden yana şikayetim yada sorunum olmadı. Önceki kullandığım modeller de bloody 2016'da b100 ve 2018'de b314 idi.
Ek olarak Mouse konusunda da gayet başarılı, 2016'da Bloody A60 alıp 2021'de sattım, bu ekipmanın da hiç bir sorunu yoktu. 2019'da aldığım Bloody j95 modeli mouse mevcut. Oda aynı şekilde taş gibi, hala da kullanmaktayım.
Kulaklığını da almıştım ama ondan memnun değildim, belki aldığım model alt modeldi ondandır. Tavsiye etmem onu. Modeli Bloody g528c.
Mouse konusunda başarılıyı görünce hiç tartışmamaya karar verdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,026
Üyeler
159,871
Son üye
scamierx
Top Bottom