Her şeyi diyecektin bunu demeyecektin kanka ben bu forumda turbox ve izolyden en nefret eden kişilerden biriyim bilen bilir abi.O fiyata 2.el apu sistem toplanabilir ya da 2.el sistem toplayan iyi arkadaşlar var forumda benim 2.el piyasası hakkında bir bilgim yok .
Eline sağlık kardeşim ama kasa soğutması pek iyi değil birde 2000 TL nin üstüne çıkamam
200 tl çıkarsanız arkadaşın önerdiği sistem iyi kasanın hava akışı yok ama psu en azından powerboostan kaliteli ve ileriye dönük bir sistem bence 200 tl aşmaya çalışın.Eline sağlık kardeşim ama kasa soğutması pek iyi değil birde 2000 TL nin üstüne çıkamam
Hocam acaba diyorum ramden kısıp yani 200 tl lik ram alip anakarttan kissak A320M yapsak başka çare pek yok gibiİşlemci bu da olabilir.![]()
AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Athlon 3000G Çift Çekirdek 3.5 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam amacım ileriye dönüklüktü lakin bi düzenleyeyim sizin için.Hocam acaba diyorum ramden kısıp yani 200 TL lik ram alip anakarttan kissak A320M yapsak başka çare pek yok gibi
AMD ATHLON 3000G 2 Core, 3,50GHz Radeon VEGA3 FAN YOK AM4 TRAY (Kutusuz) - BizdeHesapli.Com 439 TLKardeş im bu parçalar bütçeyi cok aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçinde ne olduğu belli bile değil
Kirtasiye de zaten orta derece bir sistem var R5 1600AF Rx 5500xt 8gb li falan onu eve getirip bunu orya goturcem o yüzden zatenHocam amacım ileriye dönüklüktü lakin bi düzenleyeyim sizin için.
Elinize sağlık hocam ama siteler güvenli nu bizdehesapli,pttavm falan hiç duymadım daAMD ATHLON 3000G 2 Core, 3,50GHz Radeon VEGA3 FAN YOK AM4 TRAY (Kutusuz) - BizdeHesapli.Com 439 TL
Aerocool Air Frost Plus FRGB AE CC AFP İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 54 TL
ELSA B350M-A Amd B350 DDR4 Soket AM4 uATX Anakart - PttAVM.com 363 TL
Intenso 240 GB 3813440 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 236 TL
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) 297 TL
Gigabyte GZ-F10 ATX Ve Micro Atx USB 3.0 Bilgisayar Kasası +PSU Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) 248 TL
1637 TL
Hepsi güvenli sitelerdir. Sorun çıkacağını düşünmüyorum.Elinize sağlık hocam ama siteler güvenli nu bizdehesapli,pttavm falan hiç duymadım da