Neler Yeni

2000 tl ye kadar pubg için telefon önerisi

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Merhaba arkadaşlar bu konuyu technopat tada açmıştım ne yazıkki birinin 3310 önerdikten sonra konu hortladı :D şimdi sizden tavsiyeler bekliyorum (redmi note 8 pro dışında ) önerebileceğiniz telefon var mı şimdiye kadar hep samsung kullandım arayüzünede alıştım ona göre samsunguda dikkate alarak bir fp telefon önerisi olan varsa alalım pubg oynayacağım ona göre bir işlemci tercih ederseniz sevinirim.

Emre Baş

80+ Gold
Meizu note 9 alabilirsin yada note 8 pro

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Yakında Xiomi Redmi Note 9 Pro çıkacak onu ya da Redmi Note 8 Pro alabilirsin.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakında Xiomi Redmi Note 9 Pro çıkacak onu ya da Redmi Note 8 Pro alabilirsin.
Arkadaşlar hepiniz note 8 pro önermişsiniz ama şimdi birde şöyle dez avantajları var telefonun ben kendim denedim işlemcisi yanıyor resmen telefonu tutamadım sıcaklığından çok fazla güç tüketiyor oyun oynarken bu iki birde kamyonet gibi telefon ağır kalın ben bir samsung fanboyu değilim ama redmi note 8 pro kadarda ısınan telefon görmedim şöyle iki telefon buldum nasıldır biri meizu 16xs diğeride galaxy m40 ikisindede sd 675 var 6gb ram pubg de işimi görürmü yoksa eski amiral gemilerine mi yönelmeliyim (3 4 yılda bir telefon değiştiren biriyim)

Emre Baş

80+ Gold
Arkadaşlar hepiniz note 8 pro önermişsiniz ama şimdi birde şöyle dez avantajları var telefonun ben kendim denedim işlemcisi yanıyor resmen telefonu tutamadım sıcaklığından çok fazla güç tüketiyor oyun oynarken bu iki birde kamyonet gibi telefon ağır kalın ben bir samsung fanboyu değilim ama redmi note 8 pro kadarda ısınan telefon görmedim şöyle iki telefon buldum nasıldır biri meizu 16xs diğeride galaxy m40 ikisindede sd 675 var 6gb ram pubg de işimi görürmü yoksa eski amiral gemilerine mi yönelmeliyim (3 4 yılda bir telefon değiştiren biriyim)
Abimde pocophone var sd845 pubg harika oynatıyor fakat kasadan dolayı ısınıyor baya mi8 bakabilirsiniz

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x

Alabilirsin istersen pro ya kaçmadan kulaklık girişi de var ayrıca gayet sağlam bir telefon. 1700 TL ye gayet uygun olabiliyor.

mhbarut66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Halit Barut
a50 kullanıyorum kasma yok denecek kadar az

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Isındığını düşünüyorsan redmi note 8 al hem daha ucuz hem daha kibar hem de işlemcisi mediatek değil snapdragon ve yine sizi hiç üzmeyecek bir pubg performansı var

Top Bottom