Neler Yeni

2000 TL'ye Kadar Sıvı Soğutucu Önerisi

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön
Bütçe
2000
Arkadaşlar Merhaba,

Sistemim için ve İleriye yönelik bir sistem için, Mesela ilerde DDR5 bir sisteme geçsem bile kullanabileceğim bir sıvı soğutma önerisi istiyorum.

Cevaplarınız altın değerinde.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
2. Arkadaşında paylaştığı gibi kendimde kullanıyorum kesinlikle forest commander. Phantom spiritten daha iyi

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
2. Arkadaşında paylaştığı gibi kendimde kullanıyorum kesinlikle forest commander. Phantom spiritten daha iyi
commander şuan piyasada ki en iyi kule tipi soğutucu zaten

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
Hocam bende bir hava soğutucu var zaten lakin dediğim gibi ilerisi için bence sıvı soğutucular artık sistemlerde olacaktır. o minvalde bir öneri yapamaz mısınız benim buldupum 2 tane sıvı soğutucu şunlar.

1- https://www.gaming.gen.tr/urun/3837...240mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/

2- https://www.gaming.gen.tr/urun/3843...lu-islemci-sivi-sogutucu/?ref=akakce&v=1.99.4
ilerisiyle sıvı soğutucunun alakası ne hangi soğutucu daha iyiyse o alınır gösterdiğiniz sıvı soğutucular benim gösterdiğim hava soğutucudan daha kötü sırf sıvı olduğu için daha az performanslı bişeye mi para vereceksiniz

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilerisiyle sıvı soğutucunun alakası ne hangi soğutucu daha iyiyse o alınır gösterdiğiniz sıvı soğutucular benim gösterdiğim hava soğutucudan daha kötü sırf sıvı olduğu için daha az performanslı bişeye mi para vereceksiniz
Yok hocam öyle değil de haklılık payınız var ancak, gösterdiğim 2 model de çok çok mu kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam eğer illada hava soğutucu olacaksada ARGB Li model var mı?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
Yok hocam öyle değil de haklılık payınız var ancak, gösterdiğim 2 model de çok çok mu kötü.

Hocam eğer illada hava soğutucu olacaksada ARGB Li model var mı?
yukarda ki arkadaşın önerdiği phantom sprit rgbli var fakat benim önerdiğim frost commander kadar iyi soğutmuyor

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Emre
Ben anlamiyorum insanlar performansa ozellige bakmiyor gidiyor rgb ye para oduyor yada sirf sivi soğutma diye sivi sogutma aliyor. Kasa isikli olsa ne isiksiz olsa ne. İsikli olup daha cok para odeyip daha dusuk performans alacamsam (ram , sogutucu vs vs) gider isiksiz alirim daha az oder daha kalitelisini kullanirim. Bunu konu sahibi icinde soylemiyorum herkes icin soyluyorum aslinda. Masanin altinda yanan isik bana ne gibi bir oyun yada arzu istegi uyandiracakki ? Ha led isik dosersin dolap arkasina vs vs ambians icin yada isik yakmayayim boyle bir isigim olsun tarzinda anlarim o da zaten cuzzi birsey ama boyle hersey isiklisina fazla fazla para vermek sird isigi var diye bilmiyorum. 15 yasinda cocuk muyuz yani biz sacmalik geliyor bana

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
genel olarak sıvı soğutucaların hava soğutucalardan daha iyi olduğunu düşünüyorlar bu yanlış sıvı soğutucu 360mm veya 420mm alınmıyorsa alınmasına gerek yok görünüş için alınacaksa bilemem

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön
Ben anlamiyorum insanlar performansa ozellige bakmiyor gidiyor rgb ye para oduyor yada sirf sivi soğutma diye sivi sogutma aliyor. Kasa isikli olsa ne isiksiz olsa ne. İsikli olup daha cok para odeyip daha dusuk performans alacamsam (ram , sogutucu vs vs) gider isiksiz alirim daha az oder daha kalitelisini kullanirim. Bunu konu sahibi icinde soylemiyorum herkes icin soyluyorum aslinda. Masanin altinda yanan isik bana ne gibi bir oyun yada arzu istegi uyandiracakki ? Ha led isik dosersin dolap arkasina vs vs ambians icin yada isik yakmayayim boyle bir isigim olsun tarzinda anlarim o da zaten cuzzi birsey ama boyle hersey isiklisina fazla fazla para vermek sird isigi var diye bilmiyorum. 15 yasinda cocuk muyuz yani biz sacmalik geliyor bana
Hocam benim ramler ve anakart Argb ve kasa fanlarıda öyle zevk meselesi tabii ki çocuklukla veya başka birşeyle alakası yok kişiden kişi ye değişir bu durum dediğiniz gibi. Ayrıca ben kasayı Masanın üstünde kullanıyorum haliyle ayağımın altında falan değil ve kesinlikle ama kesinlikle Kasayı yere koyanları şiddetle kınıyorum. Onca para harcayıp sanki bilgisayar sadece monitör, klavye ve mouse'tan ibaret! O yüzden ben kasanın şıklığına da önem veriyorum. Seste aynı şekilde zaten çoğu ürünü ses konusunda minimize edecek olan ürünler le donatmaya gayret ediyorum.

Ayrıca Elimde hali hazırda aşağıdaki ürün var ve fanları ciddi derecede rahatsız edici bir tek bu konuda kararsız kalıp almıştım bu soğutucuyu o zamanın şartlarında. Şimdi de fanları ve sanki performansı bile kötü kullanan arkadaşlar veya bu soğutucu hakkında bigi sahibi olan arkadaşlar beni anlayacaklardır.

Kullandığım CPU soğutucu (Hava) : https://www.trendyol.com/snowman/t6...u-bakir-kanalli-rainbow-cooler-fan-p-43261454

@goksel53 Benim için her iki durumda geçerli :)

Epik41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mustafa Ergön
yukarda ki arkadaşın önerdiği phantom sprit rgbli var fakat benim önerdiğim frost commander kadar iyi soğutmuyor

Phantom sprit rgb mi? Frost commander mi? Karşılaştırma var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom