Neler Yeni

2000 TL'ye x3430 ve hd7750 mantıklımı?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Sahibindende birinden xeon x3430 hd 7750 400psu ve 8gb rami şimdilik pazarlık olmadan 2000 TL'ye satıyor adam bana biraz pahalı geldi ama sizede danışmak istedim ne düşünüyorsunuz?

1905

80+ Silver
hepsi için verilir bence fiyatı iyi 1900 falan olsa daha da iyi olur

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsi için verilir bence fiyatı iyi 1900 falan olsa daha da iyi olur
Ryzen apu toplamayı düşünüyordum ama anakartlar çok pahalanmış maalesef. Acaba psu yetermi bu ikili için? Bildiğim kadarı ile ikiside bayağı güç harcayan bileşenler.

1905

80+ Silver
Ryzen apu toplamayı düşünüyordum ama anakartlar çok pahalanmış maalesef. Acaba psu yetermi bu ikili için? Bildiğim kadarı ile ikiside bayağı güç harcayan bileşenler.
hocam bütçeniz ne kadar ? 5 6k falan ise bununla uğraşmayın apu toplayın ama bütçeniz bu civarlarda ise alınabilir bi sistem. psu yeter mi bilemiyorum hocam sahibi daha önceden kullanıyorsa yetiyordur herhalde ama bilen birisi cevaplarsa daha iyi olur yanlış yönlendirmeyeyim

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
hocam bütçeniz ne kadar ? 5 6k falan ise bununla uğraşmayın apu toplayın ama bütçeniz bu civarlarda ise alınabilir bi sistem. psu yeter mi bilemiyorum hocam sahibi daha önceden kullanıyorsa yetiyordur herhalde ama bilen birisi cevaplarsa daha iyi olur yanlış yönlendirmeyeyim
Hocam bütçem 5-6 k nın yanından bile yaklaşmıyor. Diğer bileşenlere param yetiyor apuda ama çöp wifi kartı bile olmayan colorful A320 lere 1000 tl verirsem gerçekten içim acır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok sahibi sistemin daha önce toplamamış sistemi. Elindeki paraçalardan toplamış.

1905

80+ Silver
Hocam bütçem 5-6 k nın yanından bile yaklaşmıyor. Diğer bileşenlere param yetiyor apuda ama çöp wifi kartı bile olmayan colorful A320 lere 1000 TL verirsem gerçekten içim acır.

Yok sahibi sistemin daha önce toplamamış sistemi. Elindeki paraçalardan toplamış.
hocam apu alabilirseniz bence apu alın bu sistemden her türlü daha iyi olacaktır. ve tavsiyem bütçenize göre 500w psu ve üzeri almaya çalışın ki ilerde ekran kartı takviyesi yaptığınızda zorlanmayın.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
hocam apu alabilirseniz bence apu alın bu sistemden her türlü daha iyi olacaktır. ve tavsiyem bütçenize göre 500w psu ve üzeri almaya çalışın ki ilerde ekran kartı takviyesi yaptığınızda zorlanmayın.
Şuanda yaklaşık 2000tlm var 2000tlye işlemci anakartı çözsem 1000tlyede ram psu ssd çözsem sanırım çıkarım bu işin içinden.

Apu hem çok daha güncel olur hem sonradan ekran kartı takma şansım var ama fps de hangisi daha iyi bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
bir süre uzay montaj kullanırsanız olabilir hocam benden tavsiye yaşınızı bilmiyorum ama yaz tatili yaklaşıyor tatilde bi işe girin orada para biriktirin 3 ay çalışmanıza bile gerek yok 1 ay çalışsanız asgari ücrete elinizde 10k ya yakın bi para olur bu parayla sıfır rx6600lü sistem bile bulabilirsiniz fırsatlar çıkıyor. ama beklemek istemiyorsanız, yerinizde olsam uzay montaj bi apu toplardım psu 500w altına inmezdim

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
bir süre uzay montaj kullanırsanız olabilir hocam benden tavsiye yaşınızı bilmiyorum ama yaz tatili yaklaşıyor tatilde bi işe girin orada para biriktirin 3 ay çalışmanıza bile gerek yok 1 ay çalışsanız asgari ücrete elinizde 10k ya yakın bi para olur bu parayla sıfır rx6600lü sistem bile bulabilirsiniz fırsatlar çıkıyor. ama beklemek istemiyorsanız, yerinizde olsam uzay montaj bi apu toplardım psu 500w altına inmezdim
Hocam şuanda bende hem mezuna bırakma gibi bir sorun var hemde yaşadığım yer çok küçük biryer. Hem iş olanakları çok az hemde iş bulsam bile asgari ücret vereceklerinden şüpheliyim.

1905

80+ Silver
Hocam şuanda bende hem mezuna bırakma gibi bir sorun var hemde yaşadığım yer çok küçük biryer. Hem iş olanakları çok az hemde iş bulsam bile asgari ücret vereceklerinden şüpheliyim.
o zaman apu en mantıklısı gibi duruyor hocam. isterseniz bütçenizle ilgili bi konu açın bilgili arkadaşlar da yardımcı olurlar

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
o zaman apu en mantıklısı gibi duruyor hocam. isterseniz bütçenizle ilgili bi konu açın bilgili arkadaşlar da yardımcı olurlar
Biraz araştırdım hocam apu şuanda en iyi seçenek ama şu anakart işini foruma bir sormam lazım. Fiyatlar bana çok uçuk geldi.

Biraz araştırdım hocam apu şuanda en iyi seçenek ama şu anakart işini foruma bir sormam lazım. Fiyatlar bana çok uçuk geldi.
Hocam anakart olarak 2.el b450 bulabilirsiniz diye düşünüyorum nerede oturuyorsunuz?

1905

80+ Silver
anakart fiyatları malesef öyle hocam 2.el piyasasıda sıfır piyasasına yakın satılıyor. yapacak bir şey yok malesef

Top Bottom