tesekkurler![]()
Basketbol Ayakkabısı - Basket Ayakkabısı - n11
Basketbol ayakkabıları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Basketbol Ayakkabı çeşitleri ve fiyatları için hemen tıklayın.urun.n11.com
kyrie lowArkadaşlar 2000tl basketbol ayakkabısı lazım şuan UA spawn 3 kullanıyorum ayakkabının altı eridi. Marka olarak nike, adidas yada under armour düşünüyorum. 44 numara olacak.
bence eski ve pahalı bi model pg6ya yönelmesi daha mantıklı gibi geldi bana ya da kyrie low serisine![]()
Basketbol Ayakkabısı - Basket Ayakkabısı - n11
Basketbol ayakkabıları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Basketbol Ayakkabı çeşitleri ve fiyatları için hemen tıklayın.urun.n11.com
hocam bence yan tarafları bez ve sünger yapılı basket ayakkabılarına yönelmeyin amacı zaten biraz daha sert olması o kısımlarıntesekkurler
Jordan Stay Loyal nasıldır?
cidden pahalıymış ama under armor farkını hissettirircurry 9 alıp geçicektim normalde çok pahalı
under armour rahat ayakkabı evet ama kolay bozuluyorhocam bence yan tarafları bez ve sünger yapılı basket ayakkabılarına yönelmeyin amacı zaten biraz daha sert olması o kısımların
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden pahalıymış ama under armor farkını hissettirir
hiç kullanmadım under armour genelde kd ya da jordan kullandım hocam kd baya güzel ama sanki eski jordanların kalitesi yok gibi kyrie de kdnin bi alt modeli gibi bişeyunder armour rahat ayakkabı evet ama kolay bozuluyor
kd 15 güzelmişte aşıyor beni teşekkür ederim önerdiğin ayakkabılar içinhiç kullanmadım under armour genelde kd ya da jordan kullandım hocam kd baya güzel ama sanki eski jordanların kalitesi yok gibi kyrie de kdnin bi alt modeli gibi bişey
rica ederim dostum dediğim gibi kyrie low serisine de bakabilirsin baya güzel o da aldığım zaman bu kadar fiyat farkı olsa almazdım kesinlikle kd15i kyrie lowda güzeldirkd 15 güzelmişte aşıyor beni teşekkür ederim önerdiğin ayakkabılar için![]()
rica ederim dostum dediğim gibi kyrie low serisine de bakabilirsin baya güzel o da aldığım zaman bu kadar fiyat farkı olsa almazdım kesinlikle kd15i kyrie lowda güzeldir
hocam ben bunun siyah kırmızı olanını kullanıyorum biraz daha üst segment bir ayakkabı hani b segment değil de c segment arabaya binmek gibi düşünün fiyat farkı oluşuyor ama daha kaliteli daha uzun ömürlü ve daha rahat bi ayakkabınız oluyorhocam şunu alacağım büyük ihtimal bütçeyi yükseltip 200tl yüksek olmasının nedeni nedir biliyor musunuz![]()
KD15 Basketbol Ayakkabısı. Nike TR
KD15 Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com