İkinci el mi alacaksınız hocam?Şimdi oyun pcsi alcam max max max 1250 wat istiyo ben 2000w alsam onun için kullanabilirmiyim psu bitcoin ben oyun için kullancam
2.el alcam 95 gold sertifikakıİkinci el mi alacaksınız hocam?
Benim bildiğim toplayabilirsin.
Mining yapılmış psuyu almanızı çok önermem hocam en çok zarar gören parçalardan biridir.2.el alcam 95 gold sertifikakı
Git 0'ını al dostum. Kimbilir ne haldedir o PSU. Ne gerek var fazlası ne işine yarayacak2.el alcam 95 gold sertifikakı
Yeşekkürler 0 almam için güzelbir psu önerir misiniz? 2000tl max psu olsa sevinirimMining yapılmış psuyu almanızı çok önermem hocam en çok zarar gören parçalardan biridir.
O bütçeye 0 bulamazsınız hocam bulacağınız psularda kaliteli olmaz psu dan kısmanızı önermem 1250w güç isteyen sistemde kaliteli bir psu almanız lazım.Yeşekkürler 0 almam için güzelbir psu önerir misiniz? 2000tl max psu olsa sevinirim
olayin ilginc tarafi 1250w guc isteyen bir sistem yokO bütçeye 0 bulamazsınız hocam bulacağınız psularda kaliteli olmaz psu dan kısmanızı önermem 1250w güç isteyen sistemde kaliteli bir psu almanız lazım.
Yani ben şöle bi psu var olurmuO bütçeye 0 bulamazsınız hocam bulacağınız psularda kaliteli olmaz psu dan kısmanızı önermem 1250w güç isteyen sistemde kaliteli bir psu almanız lazım.
Örnekolayin ilginc tarafi 1250w guc isteyen bir sistem yok
evet ben de onu anlamadim 4090 bile 850 watt istiyorolayin ilginc tarafi 1250w guc isteyen bir sistem yok
Örnekevet ben de onu anlamadim 4090 bile 850 watt istiyor
Hocam sistemi patlatmak isterseniz alin bunuYani ben şöle bi psu var olurmu
Hiport Maxpower 2000W Mining ATX PSU Power Supply Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
OEM Hiport Maxpower 2000w Hp-2000w Mining Atx Psu 2000 Watt Power Supply Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glMesaj otomatik birleştirildi:
Örnek
Ve oraya max max max yazdımevet ben de onu anlamadim 4090 bile 850 watt istiyor
Ayip oluoHocam sistemi patlatmak isterseniz alin bunu