2008-2015 yılı arası oyun önerisi.

metopiw

80+
Reaksiyon skoru
34
2008-2015 yılları arası oyun önerir misiniz? aklıma gelmeyen oynamak istediğim bir çok oyun vardı. Eski oyunlardan 100'e yakın oyun bitirmişimdir. Önerileri yaparken + ları ve - leri neler veya oynanışta neler sunuyor bayar mı içine çeker mi? sürekli aynı b*okun laciverdi görevler mi yapıyoruz yoksa her bölüm sıkmayacak farklı bölümler sunuyor mu? vs. gibi şeylerin üzerine yorum yaparak önerirseniz daha iyi olur.

Sistem:
GTX 650 1G.
6GB RAM.
Q6600 3.2 GHz (4/4) OC.

Gta 5 önermeyin sistemde yüklü.

MGS 5 Phantom pain önerir misiniz? oynanışı çok sağlam fakat bölümlerin tekrar ettiği söyleniyor doğru mu?

Bunu youtube'a yazarsanız çok daha kapsamlı listeler çıkacaktır karşınıza.

Bunu youtube'a yazarsanız çok daha kapsamlı listeler çıkacaktır karşınıza.
Biliyorum, sadece forumda oynadığı oyunu beğenmiş fikir sahibi artılarını ve eksilerini sayacak insanlar vardır diye düşündüm hocam. Yoksa youtube'da enis kirazoğlu 100 oyun yazıp izlerdim yani.

Biliyorum, sadece forumda oynadığı oyunu beğenmiş fikir sahibi artılarını ve eksilerini sayacak insanlar vardır diye düşündüm hocam. Yoksa youtube'da enis kirazoğlu 100 oyun yazıp izlerdim yani.
Call Of Duty: Modern Warfare 3 önerebilirim düşük sistem gereksinimli güzel bir oyundur kendisini konsolda bitirdim çok zevk alarak :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2008-2015 yılları arası oyun önerir misiniz? aklıma gelmeyen oynamak istediğim bir çok oyun vardı. Eski oyunlardan 100'e yakın oyun bitirmişimdir. Önerileri yaparken + ları ve - leri neler veya oynanışta neler sunuyor bayar mı içine çeker mi? sürekli aynı b*okun laciverdi görevler mi yapıyoruz yoksa her bölüm sıkmayacak farklı bölümler sunuyor mu? vs. gibi şeylerin üzerine yorum yaparak önerirseniz daha iyi olur.

Sistem:
GTX 650 1G.
6GB RAM.
Q6600 3.2 GHz (4/4) OC.

Gta 5 önermeyin sistemde yüklü.

MGS 5 Phantom pain önerir misiniz? oynanışı çok sağlam fakat bölümlerin tekrar ettiği söyleniyor doğru mu?
CRYSİS' de oynayabilirsin ama hangi ayarlarda oynarsın onu bilemem orta ayar veya düşük ayarlarda oynarsın diye tahmin ediyorum

2008 ve 2015 yıllarında çıkan bütün CoD oyunları
Witcher 1
Warband
Pes 2013

2008 ve 2015 yıllarında çıkan bütün CoD oyunları
Witcher 1
Warband
Pes 2013
2008 - 2015 yılları değil, 2008'den 2015'e kadar diyorum. 2015'de çıkmış 2014'de çıkmış oyunları önerebilirsiniz. 2009-2010-2011-2012-2015 anlıyor musun? Bahsettiğin oyunları oynayalı yıllar oldu.
Call Of Duty: Modern Warfare 3 önerebilirim düşük sistem gereksinimli güzel bir oyundur kendisini konsolda bitirdim çok zevk alarak :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CRYSİS' de oynayabilirsin ama hangi ayarlarda oynarsın onu bilemem orta ayar veya düşük ayarlarda oynarsın diye tahmin ediyorum
Hepsini oynadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,715
Üyeler
192,477
Son üye
sanardım
Geri