Neler Yeni

2008 sürümlü Office'i 2019 yapma

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Konuyla alakasız ama meliodas mı daha güçlü escanor mu

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
2019 lisansı alarak, malesef sürüm yükseltme desteği yok office'de.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Kardeş az önce birisi bana bi link bıraktı bi program bu içerisinde ne ararsan var. Windowsun bütün sürümleri xp falan office bütün hepsi var ben de az önce konu açtım 2019 word le excelli indiriyom şimdi kurcam pcye lazım oluyorlar. Aşağıya bırakacağım linkten dgirip download kısmından tıklayıp indiriyon sonra açılıyor zaten kendisi basit.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyla alakasız ama meliodas mı daha güçlü escanor mu
Escanor'un en güçlü formu Zeldris'in en güçlü formunu yenebiliyor ama Meliodas'ın en güçlü formu iblis kralını bile yeniyor Meliodas daha güçlü diye düşünüyorum ama Escanor en yüksek forma geçtiğinde ölüyor çok güçlü olduğu için belki Meliodas'ı ölümüne dövüp yendikten sonra ölmeyii tercih edebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeş az önce birisi bana bi link bıraktı bi program bu içerisinde ne ararsan var. Windowsun bütün sürümleri xp falan office bütün hepsi var ben de az önce konu açtım 2019 word le excelli indiriyom şimdi kurcam pcye lazım oluyorlar. Aşağıya bırakacağım linkten dgirip download kısmından tıklayıp indiriyon sonra açılıyor zaten kendisi basit.

Kanka tamindir.com'dan Google uygulamasını buldum Google üzerinden yapabiliyorum.

Top Bottom