incehesap'ın gaming gecesinde indirime girer mi?James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık Neodimyum 50mm Sürücüler 112dB Hassas Mikrofon - Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık Neodimyum 50mm Sürücüler 112dB Hassas Mikrofon - en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! James Donkey 711 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık Neodimyum 50mm Sürücüler 112dB Hassas Mikrofon - incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit...www.gittigidiyor.com
Bu indirimde zaten şuan normalde 200TL nin üstünde diye biliyorum.incehesap'ın gaming gecesinde indirime girer mi?
Çoğu ürün indirime giriyor bu kulaklığın'da gireceğini düşünüyorum.incehesap'ın gaming gecesinde indirime girer mi?
Bu indirimde zaten şuan normalde 200TL nin üstünde diye biliyorum.
James Donkey 711 önceden 120 TL civarına satılıyordu sanırsam, şuanda 180 TL vermek mantıklı mı?Çoğu ürün indirime giriyor bu kulaklığın'da gireceğini düşünüyorum.
120 TL ye nerede ? o öncedendir.James Donkey 711 önceden 120 TL civarına satılıyordu sanırsam, şuanda 180 TL vermek mantıklı mı?
Artık her şey pahalan'dı örneğin xbox one s eskiden 1500 tl civarı iken bugün'ler de 3000 3500 civarı olmuş 200 tl'ye alınabiliceğini düşünüyorum.James Donkey 711 önceden 120 TL civarına satılıyordu sanırsam, şuanda 180 TL vermek mantıklı mı?
Önce'den dedi konu sahibi120 TL ye nerede ? o öncedendir.
180'e alınabilir.
Şuan almak bence, çünkü diğer sitelerde 230TL civarı.Beklemek mi mantıklı yoksa şuanda almak mı?
Bilemiyorum.Bu indirim cuma gününe kadar devam eder mi?