Neler Yeni

200TL ye rakipsiz Hp Omen Reactor

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Pek bilgim yok, üstüme de gülmeyin ancak Viper Mini mi bu mouse mi :D Viper Mini 260TL civarında falan bulunması mümkün.
Hepsiburada indirimi ile 265TL oluyor. Şu an onunda fiyatı uygun ama aralarında 55TL fark var. Ben reactor tercih ederdim.

Hermitus

80+ Bronze
bugün gelecek 1 hafta içerisinde bir inceleme yazmayı düşünüyorum.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Biraz da ''Kanka RAZER yia'' demek için de Razer istiyorum ve bu mouse biraz ağırmış sanırsam. Ancak teşekkür ederim, sanırsam bu mouse'yi tercih edeceğim :)
Rica ederim ama işi Samsung İphone olayına döndürmüşsünüz gibi geldi :D

HoYeon Jung

80+ Gold
Rica ederim ama işi Samsung İphone olayına döndürmüşsünüz gibi geldi :D
Aslında evet öyle. Yani pek öyle değil de bilmiyorum, biraz ön yargım var fakat ben de o mouse'yi alırsam pişman olmayacağımı biliyorum ama bilemiyorum işte :D Razer'in tasarımları çok hoşuma gidiyor benim.
Bende de 20TL'lik mouse var, sanki çok iyi bir şey kullanıyormuşum gibi diğerlerine çamur atıyorum :D :D

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Aslında evet öyle. Yani pek öyle değil de bilmiyorum, biraz ön yargım var fakat ben de o mouse'yi alırsam pişman olmayacağımı biliyorum ama bilemiyorum işte :D Razer'in tasarımları çok hoşuma gidiyor benim.
Bende de 20TL'lik mouse var, sanki çok iyi bir şey kullanıyormuşum gibi diğerlerine çamur atıyorum :D :D
Hp ön yargı kurulacak bir marka değil, rampage gamepower falan olsa anlarım ama hp iyidir. Şimdiden hayırlı olsun :D

Top Bottom