Hepsi mükemmel filmler çıkış tarihine göre sırayla hepsini izlemelisin bence. Süper kahraman filmlerine ilgin varsa bayılacaksın. Bir kaç tanesi 5-6 puan gerisi 7-10 puan arası değişir.
Phase 4-5 genel olarak kötü, aralarında
Gurdians of galaxy 3, Dr strange 2 gibi bir kaç film kalıyor. Seversen sonra bakarsın. Şimdilik bunları izle.
Popüler filmler olduğu için blu ray sürümlerini çok kolay bulabilirsin
Hepsi mükemmel filmler çıkış tarihine göre sırayla hepsini izlemelisin bence. Süper kahraman filmlerine ilgin varsa bayılacaksın. Bir kaç tanesi 5-6 puan gerisi 7-10 puan arası değişir.
Phase 4-5 genel olarak kötü, aralarında
Gurdians of galaxy 3, Dr strange 2 gibi bir kaç film kalıyor. Seversen sonra bakarsın. Şimdilik bunları izle.
Popüler filmler olduğu için blu ray sürümlerini çok kolay bulabilirsin
En son süper kahraman filmi izleyeli 10 yıl olduğu için şu an ilgim var mı yok mu bilmiyorum. Iron Man ( 2008 )'i indireyim beğenirsem gerisini de izlerim. Remuxunu buldum bile, indiriyorum.
En sevdiğim serileri yazım:
1-John Wick serisi - Yoğun Aksiyon
2-Matrix serisi - Efsane direkt
3-Transformers serisi - (Son çıkan hariç)
4- Birde marvelin bazı filmleri
5- Sipder manin evrenler arası animasyon filmleri
Uncharted
John wick (serisi)
Black panther (sadece 1)
Kasırga soygunu
Eğer animasyon seviyosan
Shreck (serisi)
Cars (serisi)
Kung fu panda (serisi)
Kung fu pandanın yeni filmi çıktı. Diğer ikisi de yazın yeni filmlerini çıkaracaklar.
Belli bir tür vermediğin için bi tık sallamasyon gittim. Sevdiğin tür varsa yazabilirsin ona yoğunlaşalım. Birde klasikleri yazmadım hızlı ve öfkeli Spiderman gibi
En sevdiğim serileri yazım:
1-John Wick serisi - Yoğun Aksiyon
2-Matrix serisi - Efsane direkt
3-Transformers serisi - (Son çıkan hariç)
4- Birde marvelin bazı filmleri
5- Sipder manin evrenler arası animasyon filmleri
John wick serisi güzel duruyor not aldım. Matrix serisindeki 5 filmin ilk 4ü 1999-2003 arası çekilmiş, daha yeni lord of the rings izledim ve bulanık görüntüden boğuldum o yüzden 2010 altına hiç girişmek istemiyorum. Diğer önerilerin için ise dediğim gibi süper kahraman olmayan demiştim. Teşekkürler.
Uncharted
John wick (serisi)
Black panther (sadece 1)
Kasırga soygunu
Eğer animasyon seviyosan
Shreck (serisi)
Cars (serisi)
Kung fu panda (serisi)
Kung fu pandanın yeni filmi çıktı. Diğer ikisi de yazın yeni filmlerini çıkaracaklar.
Belli bir tür vermediğin için bi tık sallamasyon gittim. Sevdiğin tür varsa yazabilirsin ona yoğunlaşalım. Birde klasikleri yazmadım hızlı ve öfkeli Spiderman gibi
Uncharted trailer'ını izledim güzel görünüyor not aldım teşekkür ederim. 10 saniye izleyince direkt açık dünya macera dolu bir film olduğu anlaşılıyor ve ben öyle filmlere bayılıyorum. Black Panther biraz fantaziye kaçıyor gibi gözüküyor. The Hurricane Heist fena değil gibi, not aldım. Korku/Drama/Gerilim/Fantazi sevmiyorum, onun dışında hepsi okay gibi. Animasyon izler miyim bilmiyorum ama Kung fu pandanın 4.sü trend olmuş onu gördüm, izlemek istesem sırayla mı izlemeliyim yoksa fark etmez mi?