Neler Yeni

2017 KİA SPORTAGE ALINIR MI?

rookie27

80+ Gold
Bütçe
275.000
Merhaba dostlar iyi forumlar amcam 100.000TL ye şu an kullandığı şahsi aracını sattı en fazla 275e kadar bütçesi var ve SUV bir araç almak istiyor önerilerinizi bekliyorum
Mersin Antep Adıyaman gibi bu çevredeki illerden olursa çok iyi olur.
Biz biraz araştırdık Sportage ve Qashqai arasında kaldık Qashqai avantajı motorunun dizel ve bir tık performanslı olması ama amcam performansa hiç takılmaz onun için önemli olan yakıttır o yüzden 268.500e 2017 1.6 132 lik Prins sıvı sistem LPG ye sahip cam tavanlı beyaz renk 42.000de bir Sportage bulduk yarın arayıp adamla pazarlık yapacak sizce bu fiyatlarda daha iyi bir SUV var mı mantıklı olur mu?
Tucson da düşündük bu arada ama onlar biraz daha tuzlu
@revanier

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba dostlar iyi forumlar amcam 100.000TL ye şu an kullandığı şahsi aracını sattı en fazla 275e kadar bütçesi var ve SUV bir araç almak istiyor önerilerinizi bekliyorum
Mersin Antep Adıyaman gibi bu çevredeki illerden olursa çok iyi olur.
Biz biraz araştırdık Sportage ve Qashqai arasında kaldık Qashqai avantajı motorunun dizel ve bir tık performanslı olması ama amcam performansa hiç takılmaz onun için önemli olan yakıttır o yüzden 268.500e 2017 1.6 132 lik Prins sıvı sistem LPG ye sahip cam tavanlı beyaz renk 42.000de bir Sportage bulduk yarın arayıp adamla pazarlık yapacak sizce bu fiyatlarda daha iyi bir SUV var mı mantıklı olur mu?
Tucson da düşündük bu arada ama onlar biraz daha tuzlu
@revanier

Satılmadılarsa bu ilanları inceleyebilirsin

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Amcam da almayı düşünüyor, güzel araca benziyor. Ben de takipteyim. Maksat konu yükselsin diye yazdım.

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amcam da almayı düşünüyor, güzel araca benziyor. Ben de takipteyim. Maksat konu yükselsin diye yazdım.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ederim ilk Tucsonu açtım çok sevdim açıklamaya bir baktım 28K hasar kaydı var.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Teşekkürler.

Çok teşekkür ederim ilk Tucsonu açtım çok sevdim açıklamaya bir baktım 28K hasar kaydı var.
2 kapı değişmiş airbag acmadıysa şasi podyeler falan sağlamsa alınır bu zamanda bu arabalar için çok büyük hasar değil bunlar.

rookie27

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

QQ leri aslında dış tasarımını çok beğeniyoruz ama içi kalitesiz geliyor bir de bagajları biraz küçük içi biraz eskimiş gibi geliyor ama elbette listemize koydum attığınız ilanları teşekkürler.
GrandlandX de güzel araç amcama sorayım bir tercih eder mi bakalım. Keşke boya olmasaydı birde süper olurdu biraz boya takıntısı var.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

ssangyong fiyatı biraz yüksek ancak pazarlıkla biraz daha indirilebilir.Satıcının ihtiyacı varmış.YT'de ilgili videoları izleyebilirsiniz gayet güzel bir araçtır markayı duymadıysanız.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
QQ leri aslında dış tasarımını çok beğeniyoruz ama içi kalitesiz geliyor bir de bagajları biraz küçük içi biraz eskimiş gibi geliyor ama elbette listemize koydum attığınız ilanları teşekkürler.
GrandlandX de güzel araç amcama sorayım bir tercih eder mi bakalım. Keşke boya olmasaydı birde süper olurdu biraz boya takıntısı var.
Dizel ve otomatik seçtim ilanları benzin veya manuel tercih ederse daha iyi ilanlarda bulunur

rookie27

80+ Gold
2 kapı değişmiş airbag acmadıysa şasi podyeler falan sağlamsa alınır bu zamanda bu arabalar için çok büyük hasar değil bunlar.
Hocam değişen boya takıntısı var amcamın şahsen bizimde var 27K hasar Tucson için bana fazla geldi sadece 2 kapı değişimi için o kadar hasar kaydı çıkması fazla geldi. Birde kapı ciddi bir hasar almış ki değişmiş demek ki boya kurtarmıyor.
Şu grandlandx e bir göz atacağız hasar kaydı çok değil.

Dizel ve otomatik seçtim ilanları benzin veya manuel tercih ederse daha iyi ilanlarda bulunur
Manuel değil de otomatik lazım hocam artık yaşlanıyor daha rahat sürmek istiyor benzinli olması problem değil ancak benzinli olacak ise LPG olması da lazım yakıt önemli onun için.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hocam değişen boya takıntısı var amcamın şahsen bizimde var 27K hasar Tucson için bana fazla geldi sadece 2 kapı değişimi için o kadar hasar kaydı çıkması fazla geldi. Birde kapı ciddi bir hasar almış ki değişmiş demek ki boya kurtarmıyor.
Şu grandlandx e bir göz atacağız hasar kaydı çok değil.
Serviste yapıldıysa o hasar kaydı çok normal yandan bir araç falan vurduysa boya kurtarmaz tabi. Expertiz e gösterip alırsınız zaten beklediğiniz gibi olmazsa cayarsınız.

rookie27

80+ Gold

ssangyong fiyatı biraz yüksek ancak pazarlıkla biraz daha indirilebilir.Satıcının ihtiyacı varmış.YT'de ilgili videoları izleyebilirsiniz gayet güzel bir araçtır markayı duymadıysanız.
ssangyong ilgimi çekti açıkçası güzel duruyor 2.el de satması nasıl olur acaba.
Kodiaq zaten bayıldığım bir araba ama onda da 30K hasar kaydı var bize göre çok (y)

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
ssangyong ilgimi çekti açıkçası güzel duruyor 2.el de satması nasıl olur acaba.
Kodiaq zaten bayıldığım bir araba ama onda da 30K hasar kaydı var bize göre çok (y)
Satması nasıl olur bilmiyorum çünkü biliyorum ki çok az kişi biliyor o markayı.Üst modelinin incelemesini izlemiştim ve aşırı ilgimi çekti çok güzel bir araç.
Kodiaq benim de çok sevdiğim bir araç hasar kaydı biraz fazla gözüküyor ancak sahibi serviste yaptırdığı için bir sorun olucağını çok düşünmüyorum.
bu modeli atıcaktım ancak KM bana biraz fazla gibi geldi sahibi baya gezmiş ama belki ilginizi çeker.

Top Bottom