Neler Yeni

2017 KİA SPORTAGE ALINIR MI?

rookie27

80+ Gold
Satması nasıl olur bilmiyorum çünkü biliyorum ki çok az kişi biliyor o markayı.Üst modelinin incelemesini izlemiştim ve aşırı ilgimi çekti çok güzel bir araç.
Kodiaq benim de çok sevdiğim bir araç hasar kaydı biraz fazla gözüküyor ancak sahibi serviste yaptırdığı için bir sorun olucağını çok düşünmüyorum.
bu modeli atıcaktım ancak KM bana biraz fazla gibi geldi sahibi baya gezmiş ama belki ilginizi çeker.
Teşekkürler hocam da km gerçekten çokmuş. (y)
Hasar kaydı bize dert olur ya 30K çok fazla:confused:

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Teşekkürler hocam da km gerçekten çokmuş. (y)
Hasar kaydı bize dert olur ya 30K çok fazla:confused:
Rica ederim son karar sizindir.Volkswagen tiguan Toureg ve T-roc da bakabilirsiniz onları atmadım biliyorsunuzdur diye.

rookie27

80+ Gold
Rica ederim son karar sizindir.Volkswagen tiguan Toureg ve T-roc da bakabilirsiniz onları atmadım biliyorsunuzdur diye.
Hocam VW genel anlamda çok severiz severiz sevmesine de amcamın bütçesinde biraz zor Toureg hatta imkansız Troc da onlara biraz küçük geliyor.
Temiz bir Tıguan bulunabilirse bakacağız ama :unsure:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
ssangyong ilgimi çekti açıkçası güzel duruyor 2.el de satması nasıl olur acaba.
Kodiaq zaten bayıldığım bir araba ama onda da 30K hasar kaydı var bize göre çok (y)
ssangyong satarken zorlanırsın

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Satılmadılarsa bu ilanları inceleyebilirsin
Quasqailerde 1.5 daha mantıklı
1.6 tutulmuyor , daha masraflı , parçası pahalı
1.5 dizel daha mantıklı

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 kapı değişmiş airbag acmadıysa şasi podyeler falan sağlamsa alınır bu zamanda bu arabalar için çok büyük hasar değil bunlar.
Kapıyla podyenin gram alakası yok
Kapı değişmiş de belki macun yığını yapmak istememişlerdir o yüzden değiştirmişlerdir. Belki de içi dağılmıştır bilemeyiz yani

rookie27

80+ Gold
Kapıyla podyenin gram alakası yok
Kapı değişmiş de belki macun yığını yapmak istememişlerdir o yüzden değiştirmişlerdir. Belki de içi dağılmıştır bilemeyiz yani
Var mı hocam 1.6 132 lik motorun bir problemi ?
Tüp olacağı için yakıt önemli olmaz.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Var mı hocam 1.6 132 lik motorun bir problemi ?
Tüp olacağı için yakıt önemli olmaz.
Kia sportage de t gdi motoruna bindim ve baktık
Sorunlu bir motor değil
Ayrıca köpek gibi gidiyor ben olsam alırdım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Usta ben o parayı asla kia ya bağlamazdım
Direk tucson kral
Tucson alırdım şahsen o para kia ya bağlanmaz

rookie27

80+ Gold
Usta ben o parayı asla kia ya bağlamazdım
Direk tucson kral
Tucson alırdım şahsen o para kia ya bağlanmaz
Neden peki hocam ?
Çevre illerde temiz Tucson bulamadık bu paralara Tucson çok sevdiğim bir araç ama daha pahalı.
Birde Sportage ile Tucson alt yapı şanzıman motor vs her şey aynı

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
SSangyong araçlar güzel, Suzuki Vitara düşünebilirsiniz ayrıca Sportage LPG sisteminde verimsiz diye bir duyum almıştım. SSangyong ve Suzuki Vitara genelde kullanıcısına gider araçlardır bunun da bilgisini vermiş olayım.

Ayrıca Nissan QQ, Seat Ateca dizel versiyonlar o fiyatlara mevcut. Tucson'da haricen inceledim çok beğendiğim bir araç. Skoda SUV araçlara da bir bakın derim, çok kullanışlı oluyorlar.

rookie27

80+ Gold
SSangyong araçlar güzel, Suzuki Vitara düşünebilirsiniz ayrıca Sportage LPG sisteminde verimsiz diye bir duyum almıştım. SSangyong ve Suzuki Vitara genelde kullanıcısına gider araçlardır bunun da bilgisini vermiş olayım.
Vitara içi hoşumuza gitmedi bir de segment olarak daha düşük bir araç boyut anlamında daha dar o yüzden eledim dün akşam Ssangyong dedim amcama ben öyle markalar almam dedi Sportage alacak sanırsam.
Birde LPG sistemi turbo motorlar ile sıkıntı yaratıyor diye biliyorum amcamın alacağı atmosferik 1.6 132 lik

Top Bottom