MTBC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 840
- İsim
- Mehmet Türker BAYRAKTAR
SSangyong'un marka olarak çok yol kat etmesi gerekli ben amcana bu konuda katılıyorum, araçları güzel ancak herkes bir ancak diyor çünkü marka biraz sorun oluyor, çok tanınmaması, kullananların memnun olmaması ve piyasada tutulmaması en büyük sorunlardan biri.Vitara içi hoşumuza gitmedi bir de segment olarak daha düşük bir araç boyut anlamında daha dar o yüzden eledim dün akşam Ssangyong dedim amcama ben öyle markalar almam dedi Sportage alacak sanırsam.
Birde LPG sistemi turbo motorlar ile sıkıntı yaratıyor diye biliyorum amcamın alacağı atmosferik 1.6 132 lik
Vitara segmenti düşük ve küçük ama arazide kullanacaksanız birebir dağ keçisi diyebileceğim bir araç. Dar olmasın geniş olsun diyorsanız, SUV istemeseydiniz bir SUPERB veya PASSAT düşünün derdim. Sportage güzel bir tercih ancak yakıt tüketimi yüksek,(amcanız yakıtı az tüketsin demekte) ayrıca LPG sisteminde sıkıntısı var demedim, verimsiz dedim. Örnek veriyorum, yani LPG takarak %60 bir verim alacakken %40 gibi bir verim alıyorsunuz misal. Okumuştum onu ancak şu an tam aklımda yok. Eğer ki benzini dert etmese ona 1.6 132'lik versiyonun LPG olmayanını almasını öneririm. Şimdiden hayırlı olsun, bir sorunuz var ise alıntılarsanız hemen dönüş yapabilirim.