Neler Yeni

2017 KİA SPORTAGE ALINIR MI?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Vitara içi hoşumuza gitmedi bir de segment olarak daha düşük bir araç boyut anlamında daha dar o yüzden eledim dün akşam Ssangyong dedim amcama ben öyle markalar almam dedi Sportage alacak sanırsam.
Birde LPG sistemi turbo motorlar ile sıkıntı yaratıyor diye biliyorum amcamın alacağı atmosferik 1.6 132 lik
SSangyong'un marka olarak çok yol kat etmesi gerekli ben amcana bu konuda katılıyorum, araçları güzel ancak herkes bir ancak diyor çünkü marka biraz sorun oluyor, çok tanınmaması, kullananların memnun olmaması ve piyasada tutulmaması en büyük sorunlardan biri.
Vitara segmenti düşük ve küçük ama arazide kullanacaksanız birebir dağ keçisi diyebileceğim bir araç. Dar olmasın geniş olsun diyorsanız, SUV istemeseydiniz bir SUPERB veya PASSAT düşünün derdim. Sportage güzel bir tercih ancak yakıt tüketimi yüksek,(amcanız yakıtı az tüketsin demekte) ayrıca LPG sisteminde sıkıntısı var demedim, verimsiz dedim. Örnek veriyorum, yani LPG takarak %60 bir verim alacakken %40 gibi bir verim alıyorsunuz misal. Okumuştum onu ancak şu an tam aklımda yok. Eğer ki benzini dert etmese ona 1.6 132'lik versiyonun LPG olmayanını almasını öneririm. Şimdiden hayırlı olsun, bir sorunuz var ise alıntılarsanız hemen dönüş yapabilirim. :)

rookie27

80+ Gold
SSangyong'un marka olarak çok yol kat etmesi gerekli ben amcana bu konuda katılıyorum, araçları güzel ancak herkes bir ancak diyor çünkü marka biraz sorun oluyor, çok tanınmaması, kullananların memnun olmaması ve piyasada tutulmaması en büyük sorunlardan biri.
Vitara segmenti düşük ve küçük ama arazide kullanacaksanız birebir dağ keçisi diyebileceğim bir araç. Dar olmasın geniş olsun diyorsanız, SUV istemeseydiniz bir SUPERB veya PASSAT düşünün derdim. Sportage güzel bir tercih ancak yakıt tüketimi yüksek,(amcanız yakıtı az tüketsin demekte) ayrıca LPG sisteminde sıkıntısı var demedim, verimsiz dedim. Örnek veriyorum, yani LPG takarak %60 bir verim alacakken %40 gibi bir verim alıyorsunuz misal. Okumuştum onu ancak şu an tam aklımda yok. Eğer ki benzini dert etmese ona 1.6 132'lik versiyonun LPG olmayanını almasını öneririm. Şimdiden hayırlı olsun, bir sorunuz var ise alıntılarsanız hemen dönüş yapabilirim. :)
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Klasik amca düz benzinli atmosferik almaktan çekiniyor dizel ve ya LPG olacak illa 😄
Dağ da pek işi olmaz gösteriş tasarım ve hissiyat için suv alacak hocam.
Passat ve Superb benim bayıldığım Allah nasip ederse Jettadan sonra bizim geçmek istediğimiz araçlar lakin amcam takmış Suv alacak🤠.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Klasik amca düz benzinli atmosferik almaktan çekiniyor dizel ve ya LPG olacak illa 😄
Dağ da pek işi olmaz gösteriş tasarım ve hissiyat için suv alacak hocam.
Passat ve Superb benim bayıldığım Allah nasip ederse Jettadan sonra bizim geçmek istediğimiz araçlar lakin amcam takmış Suv alacak🤠.
Dağda işi yoksa Sportage, Nissan Qashqai, Ateca, Tucson güzel tercihler.
Alacağı araçtan memnun kalacağını düşünüyorum ben saydığımız araçlar kötü araçlar değil neticede.
Bende de Superb 2021 var bende çok memnunum aracımdan iyi ki bunu almışım diyorum. :D

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Hocam değişen boya takıntısı var amcamın şahsen bizimde var 27K hasar Tucson için bana fazla geldi sadece 2 kapı değişimi için o kadar hasar kaydı çıkması fazla geldi.
Kapıları tofaş kapısı zannettin herhalde 500 TL'ye yaptırabileceğini zannettin herhalde.

rookie27

80+ Gold
Dağda işi yoksa Sportage, Nissan Qashqai, Ateca, Tucson güzel tercihler.
Alacağı araçtan memnun kalacağını düşünüyorum ben saydığımız araçlar kötü araçlar değil neticede.
Bende de Superb 2021 var bende çok memnunum aracımdan iyi ki bunu almışım diyorum. :D
Umarım hocam teşekkürler 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapıları tofaş kapısı zannettin herhalde 500 TL'ye yaptırabileceğini zannettin herhalde.
Bizim türk insanında hasar kaydı takıntısı var ileride satması gerekse zor satacak hasar kaydı ve ya 2 parçadan çok boyası olan araçları almayı tercih etmiyoruz kişisel tercih.
Tucsonun kapı hissiyatı çok güzel bu arada çok hoşuma giden bir araç.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
Merhaba dostlar iyi forumlar amcam 100.000TL ye şu an kullandığı şahsi aracını sattı en fazla 275e kadar bütçesi var ve SUV bir araç almak istiyor önerilerinizi bekliyorum
Mersin Antep Adıyaman gibi bu çevredeki illerden olursa çok iyi olur.
Biz biraz araştırdık Sportage ve Qashqai arasında kaldık Qashqai avantajı motorunun dizel ve bir tık performanslı olması ama amcam performansa hiç takılmaz onun için önemli olan yakıttır o yüzden 268.500e 2017 1.6 132 lik Prins sıvı sistem LPG ye sahip cam tavanlı beyaz renk 42.000de bir Sportage bulduk yarın arayıp adamla pazarlık yapacak sizce bu fiyatlarda daha iyi bir SUV var mı mantıklı olur mu?
Tucson da düşündük bu arada ama onlar biraz daha tuzlu
@revanier

Top Bottom