Neler Yeni

2017 konteyner fiyatı vs 2023 konteyner fiyatı

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
2017 ocak ayında konteyner fiyatı ortalama 5000 TL
2017 ocak ayında asgari ücret net 1404 TL ortalama
2023 ocak şubat ayı farketmez deprem zamanı konteyner fiyatı 100 bin TL.
2023 ocak ayında zamlı açıklanan asgari ücret 8500 TL
Konteyner aynı konteyner. Panel aynı panel. Bu fırsatçılıktır. Siz ne düşünüyorsunuz? Olaya siyaset gözünden bakmayın bu yüzsüzlüktür.
80.PNG

Hanaz

80+ Gold
2017 ocak ayında konteyner fiyatı ortalama 5000 TL
2017 ocak ayında asgari ücret net 1404 TL ortalama
2023 ocak şubat ayı farketmez deprem zamanı konteyner fiyatı 100 bin TL.
2023 ocak ayında zamlı açıklanan asgari ücret 8500 TL
Konteyner aynı konteyner. Panel aynı panel. Bu fırsatçılıktır. Siz ne düşünüyorsunuz? Olaya siyaset gözünden bakmayın bu yüzsüzlüktür.
Alıntıyı görüntüle
Şuan onun benzeri 59 civarı satılıyo keşke ona yatırım yapsaydık 11x yapmış

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan onun benzeri 59 civarı satılıyo keşke ona yatırım yapsaydık 11x yapmış
Fiyatlar düşmüş hocam deprem zamanı 100 binden aşağı bulamazdın. Sadece asgari ücret bazından baksan bile arada dağlar kadar fark var.

Hanaz

80+ Gold
Fiyatlar düşmüş hocam deprem zamanı 100 binden aşağı bulamazdın. Sadece asgari ücret bazından baksan bile arada dağlar kadar fark var.
Yalan olmasın dün baktım konteynırlar daha cazip geldi ev almaktan

Konumza gelelim yurdum insanı düşene 1 tekmede benden diyende var evini açanda

Örnek yapılan toki 20 yıl geri ödemeli verilicekmiş diye duyum aldım

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yalan olmasın dün baktım konteynırlar daha cazip geldi ev almaktan

Konumza gelelim yurdum insanı düşene 1 tekmede benden diyende var evini açanda

Örnek yapılan toki 20 yıl geri ödemeli verilicekmiş diye duyum aldım
Ev almak zaten saçma şu an. Yapılan toki 20 yıl geri ödemeli :) 100 Metrekare ev yapmak istesen bi ton masraf çimento demir işçi falan filan. Konteynerla 7x3 21 metrekare 4 tane alsan 88 metrekare yapıyor mis hazır fiyatlar da düşmüş ama bunun nakliyesi de var. Bana duvarlı prefabrik daha cazip geliyor.

Kara*

80+ Silver
Ev almak zaten saçma şu an. Yapılan toki 20 yıl geri ödemeli :) 100 Metrekare ev yapmak istesen bi ton masraf çimento demir işçi falan filan. Konteynerla 7x3 21 metrekare 4 tane alsan 88 metrekare yapıyor mis hazır fiyatlar da düşmüş ama bunun nakliyesi de var. Bana duvarlı prefabrik daha cazip geliyor.
Babama yıllardır dedim şimdiki evlere vereceğin parayı bahçeli villa gibi orta düzey prefabrik alalım inadından dönmedi mis gibi evler ya. Şimdi en dandiği bile uçmuş zaten.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Normalde böyle bir zamanda aldıkları Kârı falan düşünmeden el birliğiyle üretilip en ucuz şekilde ulaştırılması gereken bir şey bir kesim buna muhtaç kaldı diye normal fiyatın da 2 katına satıldı. Dwpremzedelere yardım etmek isteyen milyonlarca kişi parasının yarısını bu adamlara yedirdi. Bu olay serbest piyasanın sınırlarını fazlasıyla aşan bir durum bence. Hepsine en ağır yaptırımların uygulanmasını isterdim.

Ama ilk başta dediğim şeyi yapan firmaların sayısı da iyi ki az değildi de birçok yere uygun fiyatla konteyner ulaştı.

Top Bottom