Neler Yeni

2020 Şehit Sayısı Gizlendi mi?

Komando.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Komando
Merhaba, bugün sizlere karşılaştığım tuhaf bir olaydan bahsedeceğim. O zaman başlayalım.

İnternette bu konu hakkında araştırma yaparken terör örgütü yanlısı bir YouTube kanalının yaptığı bir video dikkatimi çekti. Video 2 dakikalık idi ve 2020'de yapılan olaylardan bahsediyordu. Videoya göre o yıl Türk halkına söylenenden çok daha fazla şehit verilmişti. Bu durum beni şoke etsede doğruları bilmek istiyordum. Girdim, karşıma garip istatistikler gelmeye başladı. Dili bilmediğim için çeviriden çevirdim ve karşıma iç donduran bir istatistik geldi.
İlk istatistikte Türkiye'nin terör örgütüne verdiği zarar görülmektedir.
İkinci istatistikte ise terör örgütünün Türkiye'ye verdiği zarar görülmektedir ki bu açıklanandan çok fazla.

Söylenenlere göre (terör yanlısı kanalın verilerine göre) 2020 yılında 1005 askerimiz şehit düştü.
Türkiye Cumhuriyeti'nin halka açıkladığı rakam ise 2020'de 182 şehit olduğu.

Arada çok ciddi bir fark var. Tabi ki bu bilgiler yanlış olabilir. Ama yine de insanın içine bir kurt düşürüyor.

Sayın moderatörler, sizden ricam lütfen konuyu kilitlemeyiniz burada hiç bir türlü propaganda yoktur. Sadece insanların görüşleri merak edilmiştir.

Ekler

• IMG_20210502_004128.jpg
    IMG_20210502_004128.jpg
    131.7 KB · Hit: 62
  • IMG_20210502_004727.jpg
    IMG_20210502_004727.jpg
    177.4 KB · Hit: 66

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Merhaba, bugün sizlere karşılaştığım tuhaf bir olaydan bahsedeceğim. O zaman başlayalım.

İnternette bu konu hakkında araştırma yaparken terör örgütü yanlısı bir YouTube kanalının yaptığı bir video dikkatimi çekti. Video 2 dakikalık idi ve 2020'de yapılan olaylardan bahsediyordu. Videoya göre o yıl Türk halkına söylenenden çok daha fazla şehit verilmişti. Bu durum beni şoke etsede doğruları bilmek istiyordum. Girdim, karşıma garip istatistikler gelmeye başladı. Dili bilmediğim için çeviriden çevirdim ve karşıma iç donduran bir istatistik geldi.
İkinci istatistikte ise terör örgütünün Türkiye'ye verdiği zarar görülmektedir ki bu açıklanandan çok fazla.

Söylenenlere göre (terör yanlısı kanalın verilerine göre) 2020 yılında 1005 askerimiz şehit düştü.

Arada çok ciddi bir fark var. Tabi ki bu bilgiler yanlış olabilir. Ama yine de insanın içine bir kurt düşürüyor.

Sayın moderatörler, sizden ricam lütfen konuyu kilitlemeyiniz burada hiç bir türlü propaganda yoktur. Sadece insanların görüşleri merak edilmiştir.

Şöyle söyleyeyim, her veriye inanmıyorum muhtemelen gizleniyordur ama bi’ kıyas yapıyorum: “Çalakiyen gerila” diyen adama olacak güvenin daha az olacağını düşünüyorum.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Az söylendiğine ben de düşünüyorum ama bazıları prosedür gereği gizlendi mesela mit çalışanları şehit olduğunda kesinlikle söylenmez bunun dışında isteyerek gizlediler önceki sene bombalı saldırı olmuştu 2020 şubatta 33 şehit vermiştik o sayıdan daha fazla şehidimiz vardı diye iddialar vardı maalesef

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Böyle bir şey mümkün değil günümüz teknoloji çağı senin cocuğun vatan evladı şehit olacak bunu bildirmeyecekler. Böyle bir şey olsaydı ortaya kesin kes çıkardı.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Bazı durumlarda gizleniyor ama terör örgütünün verdiği verilere de güvenmem.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Bence pek mümkün değil çünkü cenaze törenleri oluyor gazeteciler direk ışınlanıyor. Belki şimdi şey diceksiniz cenaze töreni yapmasalar nasıl öğrencez? 2 kişinin bildiği sır değildir.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Maalesef tr medyası taraflı olduğu için çoğu bilgiyi objektif olarak bize yansıtmıyorlar.
Ot gibi yaşıyoruz.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Gizlense bile imkan vermiyorum. Bizim ordumuz ileri teknoloji ve sağlam askeri eğitimlerle sahaya çıkıyor. Bu haberi yapanlar ise eline keleş alıp dağa çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bazı sayılar saklanıyor olabilir ama terör örgütünün dediklerine güvenmek de enayiliktir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,529
Üyeler
168,795
Son üye
Hyykee
Top Bottom