Neler Yeni

2021 Mart ayında bilgisayar almak mantıklı mıdır?

Xander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Şu an Mart ayındayız ve yeni bir sistem almak istiyorum, fakat aklımda bazı soru işaretleri var. Bunları sizlerle paylaşıp bu soru işaretlerini gidermek istiyorum.

1.) Şu an bilgisayarların fiyatları çok fazla ve Covid-19 sürecindeyiz. Keza Euro ve Doların durumu da belli. Bir süre(birkaç) ay beklemek mantıklı mıdır cebime bir yararı olur mu?

2.) Beklememi öneren arkadaşlarım vardı. Fakat pandeminin ne zaman biteceği belli değil. Her geçen gün fiyatlar artmakta siz ne önerirsiniz.
Fiyatlar ne zaman düşmeye başlar?. Birkaç ay beklemenin bir yararı olur mu? Yakın zamanda sistem almak mantıklı mı?

MyperQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Yazın pc toplama tavsiye ederim yaza doğru tr serveri tam anlamıyla düzelmese de fiyatlar daha stabil oluyor, kış ayları donanım açısından daha güçlü ve alım gücü düşük oluyor sende o zamana kadar neler yapacağını plan programını daha iyi oturtabilirsin.

Xander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla 2 senedir bekliyorum yani bekliyorum işte 2 sene önce karar verdim toplayacağım diye bir fiyasko olarak ilerliyor
Bugün 10 bin lira verip 6 ay sonra 6-7 bin lira satıldığını görüp pişman olmak istemiyorum açıkcası çok fazla soru işaretleri var kafamda :d

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,851
İsim
Eren Yeager
Şuan mantıklı değil uygun kart bulursan palit 3060 aldım ben 4400'e sizde o civarda bulursanız mantıklı.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Haziran-Temmuz gibi daha alınabilir olacak tahminimce.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Bugün 10 bin lira verip 6 ay sonra 6-7 bin lira satıldığını görüp pişman olmak istemiyorum açıkcası çok fazla soru işaretleri var kafamda :d
Neyin uygununu bulursan kaçırma derim zamanında 2060 ve ryzen 5 3600 lü kasayı 5200 tl den kaçırdım (hala pişmanım) güzel sistemdi

Xander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazın pc toplama tavsiye ederim yaza doğru tr serveri tam anlamıyla düzelmese de fiyatlar daha stabil oluyor, kış ayları donanım açısından daha güçlü ve alım gücü düşük oluyor sende o zamana kadar neler yapacağını plan programını daha iyi oturtabilirsin.
Çok uzun zamandır pc toplamak için bekliyorum. Eğer fiyatlarda büyük düşüşler veya iyileşmeler olmayacaksa almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haziran-Temmuz gibi daha alınabilir olacak tahminimce.
Dolar ve Euro da düşüş olmayacaktır tahminimce. Zaten pandeminin ne zaman biteceği belli değil. Fiyatlar her geçen gün artıyor bu yüzden almayı düşünüyorum. Haziran ve Temmuz'da fiaytlarda büyük değişim ve aşırı iyileştirme olmayacaksa alma taraftarıyım. Siz ne düşünürsünüz.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Çok uzun zamandır pc toplamak için bekliyorum. Eğer fiyatlarda büyük düşüşler veya iyileşmeler olmayacaksa almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolar ve Euro da düşüş olmayacaktır tahminimce. Zaten pandeminin ne zaman biteceği belli değil. Fiyatlar her geçen gün artıyor bu yüzden almayı düşünüyorum. Haziran ve Temmuz'da fiaytlarda büyük değişim ve aşırı iyileştirme olmayacaksa alma taraftarıyım. Siz ne düşünürsünüz.
Eth önemli bizim için.

MyperQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
benim kadar beklememişsindir umarım 8 yıldır bekliyorum neredeyse doların 2.5 seviyelerinde biraz düşsün toplayacağım dediğim zamanları hatırlıyorum erteleye erteleye hiç hedefime ulaşamadım. Bir laptopa kaldık. Bende sallamıştım eğer içinde varsa topla gitsin benim gibi bekleyerek zaman kaybetme ilerde neler olacağı belirsiz ki yarına çıkacağımız meçhul topla gitsin.

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Şu an Mart ayındayız ve yeni bir sistem almak istiyorum, fakat aklımda bazı soru işaretleri var. Bunları sizlerle paylaşıp bu soru işaretlerini gidermek istiyorum.

1.) Şu an bilgisayarların fiyatları çok fazla ve Covid-19 sürecindeyiz. Keza Euro ve Doların durumu da belli. Bir süre(birkaç) ay beklemek mantıklı mıdır cebime bir yararı olur mu?

2.) Beklememi öneren arkadaşlarım vardı. Fakat pandeminin ne zaman biteceği belli değil. Her geçen gün fiyatlar artmakta siz ne önerirsiniz.
Fiyatlar ne zaman düşmeye başlar?. Birkaç ay beklemenin bir yararı olur mu? Yakın zamanda sistem almak mantıklı mı?
Yazın alabilirsin

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bütçen düşükse (4-5k) almak pek mantıklı değil ama bütçen yüksekse (10k gibi) hazır sistem alinabilir.

Top Bottom