Neler Yeni

2021 Yılında Geely Emgrand EC7 alınır mı?

ErhanTG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erhan Turgut
Evet arkadaşlar öncelikle merhaba, iyi forumlar dilerim.

Başlıkta da belirttiğim gibi araba almayı düşünüyorum. İlk arabam olacak inşallah. Özellikle kullanıcıları var ise 2021 yılında alınır mı merak ettiğim için konu açıyorum. İstanbul'da yaşıyorum ve parça sıkıntısı yaşayacağımı düşünmüyorum. Özellikle aliexpress ve alibaba ile içli dışlı alışveriş yapmaya başladım. Saygı çerçevesi içerisinde görüşlerinizi bekliyorum.

Not: 50-60 bin tl arası 2010 model ve üstü 50-60 bin tl arasına alınabilecek düşük km'de araç öneriliriniz olur ise bekliyorum
s1.gif

Araba modeli: 2010-2011-2012 civarlarında Geely Emgrand EC7 Premium veya Premium SR

Arabadan anlayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. ''Araba çin malı alınmaz'' yorumu yapacaklar arkadaşların kendisini yormasına gerek yok. Aradığım bilgiler araç alınır ise neden alınır alınmaz ise neden alınmaz.

ErhanTG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erhan Turgut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullananlar memnun diye biliyorum fakat çok yakıyormuş
teşekkürler hocam bilgi için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek bir sorun yaşamazsınız. Ama arkadaş çok yakıyor demiş size tavsiyem şu videoyu izlemeniz;
Videoları izledim hocam arkadaş gayet güzel şekilde anlatmış videoda da. Galiba bu fiyat bandına taksi çıkması albea almaktan ise geely emgrand alıp yoluma bakmak daha iyi. Teşekkürler ilgine ve bilgine hocam :)

Top Bottom