Neler Yeni

2022 (LGS) Lise Okul Puanları Açıklandı

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
%1.23'e girdim. Memnunum

.RBO.

80+ Silver
Neden böyle birsey yaptılar anlamıyorum bunlar teogda yakınmıyoramıydı çok fazla birinci çıkıyor örencilerin liseye girmesi için kusursuz olması gerek diye sınavın 2021 gibi olması gerekirdi geometriye dayalı sorular olması gerekirdi

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
matematik ve fen daha kolaydı kesinlikle gözlemlediğim kadarıyla ve istatistiksel olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkçe de daha zor denmesine rağmen ortalama 0.2 net bir düşüş yaşanmış

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
bu sene girsem bayağı fazlama olacakmış yüzdelik değişmezdi ama 460 ile 485 arasında çok fark var be

.RBO.

80+ Silver
Yok.
Kimsenin de eleyicilik aradığı yok. Yapmayacaklar da.
Bir önceki sınav eleyiciydi ben hep yayınladıkları kazık gibi sorulara çalıştım o sekilde geleceğini söylüyorlardı denemelerde istediğim liseyi tutturacağım aralıkta dogru yapıyordum sınavda kolayçınca yaptığım aralıktan biraz altı geldi ama yüzdelikten dolayı olmadı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,420
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bir önceki sınav eleyiciydi ben hep yayınladıkları kazık gibi sorulara çalıştım o sekilde geleceğini söylüyorlardı denemelerde istediğim liseyi tutturacağım aralıkta dogru yapıyordum sınavda kolayçınca yaptığım aralıktan biraz altı geldi ama yüzdelikten dolayı olmadı
Bu sistemle olan hep çalışana olur, sınavı da eleyici yapmazlar, yığılma artar. Saçma sapan bi sistem.

.RBO.

80+ Silver
Aman boşverin ben 9. Sınıf kitabı almaya gidiyorum kırtasiyeler ile yayınların cebi dolsun zaten onu istiyorlar seneyede dershane birde onların cebi dolsunn bosuna bozmadılar bu sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemle olan hep çalışana olur, sınavı da eleyici yapmazlar, yığılma artar. Saçma sapan bi sistem.
Ne olduki bu sene destekleyici kitap dağıttık ona calışan öğrenci uçacak kacacak dağıttıkları sayısal kitabında sayfalar çöz sil yapmaktan silindi kazık sorulara sözde ÖRNEK saatlerc uğraşıldı ama sonuç orta halde kolay çalışıp zamana oynayıp kolay deneme çözen benden daha fazla puan aldı e noldu o zorrrrr sınav lgs ye kusursuz çocukarınız başarılımı oldu çalışmayan öğrenciler bakın 350 üstü aldım diyince çokmu sevindiniz lgs de matematik fen başarısı artınca aynı oranda uluslar arası başarıdamı arttı

Son düzenleme:

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
eleyicilik teoga gibi bir şey olmak üzere yakında

Top Bottom