Neler Yeni

2023 Seçimlerinden sonra nolucak

Basrii

80+ Bronze
ben imamoğlu demiyorum Adam gibi bir başkan lazım yoksa bağıra bağıra ölücez papua yeni gine parası bizim paramızdan değerli öyle düşün adamların ne kadar fakir olduklarını düşün yaprak örtüyorlar özel yerlerine ama bizim paramızdan değerli
Ben hiçbir zaman iktidara rakip güzel bir muhalefet partisi görmedim. Bana kalsa hepsi raunt peşinde, ayriyeten ben şahsen şu parti gelip sorunlar düzelir diyemiyorum. Ama suanki yönetimden de memnun değilim tabi...
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsan gibi tartışmasını beceremeyen birisiyle tartışmam zaten. Cidden forumda tartışmayı bilen adam akıllı birisi yok. Hemen laf söyleyip uzaklaşın :)

İyi forumlar.
Kelimelerin arasındaki farkı anlamayan insanla, neden tartışayım ki...?

Bura.K

80+ Silver
Kelimelerin arasındaki farkı anlamayan insanla, neden tartışayım ki...?
Tartışmamız gayet iyi devam ederken "ağzınız iyi laf yapıyor. İyi forumlar." diyen birisiyle neden tartışmayı sürdüreyim ki? Ben tartışma da herhangi bir şekilde hakaret, argo falan kullanmadım ve insan gibi "bir şeyden söz etmiyorsam yüksek ihtimalle orayı bilmiyormuşum" dedim. "Ağzınız iyi laf yapıyor" ne demek arkadaş? Karşınız da asker arkadaşınız yok sizin.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
"Abu kemal kilicdaroglu aday olursa oy wermem yhaa 🦍" derseniz bu düzen değişmez. Su samuru koysunlar karşıma ona oyumu veririm
Su samuru kırmızı çizgimizdir
IMG_20220203_180829.jpg

Basrii

80+ Bronze
Tartışmamız gayet iyi devam ederken "ağzınız iyi laf yapıyor. İyi forumlar." diyen birisiyle neden tartışmayı sürdüreyim ki? Ben tartışma da herhangi bir şekilde hakaret, argo falan kullanmadım ve insan gibi "bir şeyden söz etmiyorsam yüksek ihtimalle orayı bilmiyormuşum" dedim. "Ağzınız iyi laf yapıyor" ne demek arkadaş? Karşınız da asker arkadaşınız yok sizin.
Iyi forumlar

Besim Tibuk

80+ Gold
Basit soru.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"fabrika kur" cümlesini gördüğüm her mesaja gülücük atacağım.

Tre-x

80+ Silver
İstediğimiz kadar oy vermeyelim adamların Suriyeli ve afganlari var ☹️

Alfha13

80+ Silver
Yıl 2002.. Halk perişan.. Ekonomi çökmüş.. Herkesin aklında tek bir söz: "Bunlar gitsin, kim gelirse gelsin"..

Dejavu yaşamak isteyen su samuruna verebilir.

Rulep

80+ Gold
başa kim gelir bilmem ama bu durumumuz kolay kolay düzelmez

Besim Tibuk

80+ Gold
Yıl 2002.. Halk perişan.. Ekonomi çökmüş.. Herkesin aklında tek bir söz: "Bunlar gitsin, kim gelirse gelsin"..

Dejavu yaşamak isteyen su samuruna verebilir.
Gerek yok.
Ben Tayyipçiyim arkadaş.

Top Bottom