Neler Yeni

2023 sicil affı çıktımı

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Zamanında 10k borç vardı sıkıntılı zamanlardan geçmiştim borç 50k olmuştu kara listeye düşmüştüm 2021de borcu ödedim şuan karalistede olurmuyum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kamina Hocam Anlarmısın bu işten

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kkb puanından bahsediyorsan borcunu ödediysen kırmızı çizgi çoktan silinmiştir.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kara listeden çıkmışmıyım yani
Yani tabi bankaya borcun bittiyse kara listeden çıkarsın elbette. Fakat yeniden kredi kartı alabilir veya kredi çekebilir duruma gelmek için 5 yıl beklemen gerekiyor. Yani 3 yılın daha var. Ha yine düşük limitlerde kredi kartı çıkabilir ama zor. Kara listeden çıksan bile kaydın tamamen silinmesi 5 yılı buluyor. Kara liste dediğimiz şey yasal takip sürecinin ta kendisi oluyor. Yasal takip bitince kara listeden de çıkarsın ama bu kayıt 5 yıl boyunca silinmez.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani tabi bankaya borcun bittiyse kara listeden çıkarsın elbette. Fakat yeniden kredi kartı alabilir veya kredi çekebilir duruma gelmek için 5 yıl beklemen gerekiyor. Yani 3 yılın daha var. Ha yine düşük limitlerde kredi kartı çıkabilir ama zor. Kara listeden çıksan bile kaydın tamamen silinmesi 5 yılı buluyor. Kara liste dediğimiz şey yasal takip sürecinin ta kendisi oluyor. Yasal takip bitince kara listeden de çıkarsın ama bu kayıt 5 yıl boyunca silinmez.
Hocam internette sicil affı diye bir şey var ondan yararlanabiliyomuyum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Top Bottom