Büyük ihtimal mining görmüştür, bir çok sıkıntı çıkabilir. Tavsiye etmem.beyler yaklaşık 8 10k bütçe var ikinci el rx580 buldum1700tl sizce bu kullanılır mı yeni çıkan hikayeli oyunlar ve fps oyunları oynuyorum
kanka evet mining yapıldı ama max 1 1.5 yıl yapılmıştır yine de sıkıntı çıkarır miBüyük ihtimal mining görmüştür, bir çok sıkıntı çıkabilir. Tavsiye etmem.
Bulaşma sakınkanka evet mining yapıldı ama max 1 1.5 yıl yapılmıştır yine de sıkıntı çıkarır mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka evet mining yapıldı ama max 1 1.5 yıl yapılmıştır yine de sıkıntı çıkarır mi
tavsiye etmiyorum rx580 mining icin kullanilmis oluyor genelde, ikinci el elinde patlayabilir
mining doğru yapıldıysa zararlı bir şey değildir. 800'e Gigabyte RX570 Gaming aldım taş gibi hala.Büyük ihtimal mining görmüştür, bir çok sıkıntı çıkabilir. Tavsiye etmem.
güvenilir bizim kart yine de olmaz mı test sonuçlarına baksakBulaşma sakın
Hocam furmark ve heaven benchmark yapın sorun yoksa alabilirsiniz.güvenilir bizim kart yine de olmaz mı test sonuçlarına baksak
Sıcaklıklarda azıcık sorun varsa termal pad ve macun yenilersiniz çözülür büyük ihtimalleHocam furmark ve heaven benchmark yapın sorun yoksa alabilirsiniz.
Boşver kart sonuclari iyidir ama yarın bozulup ekran gelmeyince anlarsıngüvenilir bizim kart yine de olmaz mı test sonuçlarına baksak
Boşver kart sonuclari iyidir ama yarın bozulup ekran gelmeyince anlarsın
Alalı aylar oldu sorun yok Bu seri kartların mining yapılmamışını bulmak hayal gibi bir şey.mining doğru yapıldıysa zararlı bir şey değildir. 800'e Gigabyte RX570 Gaming aldım taş gibi hala.
yeni çıkan hikayeli oyunları oynatiyomumining doğru yapıldıysa zararlı bir şey değildir. 800'e Gigabyte RX570 Gaming aldım taş gibi hala.