Neler Yeni

2023'de Mafia 2 Remake ve yeni Mafia Primordial gelebilir (Bol Spoiler içerir)

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Faruk Sancar
!!!Spoiler fonksiyonu çalışmıyor o yüzden spoiler gizleyici kullanmayacağım.!!!

Mafia Primordial hakkında detaylar
Mafia Definitive Edition'u bitirdim. Mafia primordial hakkında detaylar verilmiş. Oyun 1920 yılında geçecek. Don peppone adında bir patron için çalışacağız. Don peppone dedektif Norman'ın dediğine göre nehirde boğularak ölür. Ancak salieri bir anlaşma esnasında öldüğünü söyler. Don salieri ve don Morello'nun dost olduğu zamanlar oyunda konu olacak. Don Peppone'nin ölümü sonrası da salieri ve morello kendi ayrı mafyalarını kuracak. Don morello uyuşturucu don salieri içki ve puro işi yapacak. Ayrıca oyunda salieri ve Colletti'nin köpek mevzusu da yer alacak. Alttaki fotoğraflarda don peppone sigara kartı ve don peppone, don salieri ve Morello'nun Mafia De'de geçen gençlik fotoğrafları var. Ayrıca oyundaki sigara kartlarında tomaso moretti, fredo clemente, louie romeo, valerio marcano gibi 3 oyunda da ismi geçmeyen karakterler var. Çoğu Fandom'da yazıyor. Oyun güzel olacak gibi.

Mafia 2 Remake iddiası
Bunu destekleyen çok fazla kaynak yok ama Hangar 13'ün Mafia 2'nin komple yenilenmiş sürümünü piyasaya sürebileceği konuşuluyor. Unreal engine 5 veya Mafia 3'ün fizik ve grafik motoru ile revize edilebileceğine dair iddialar var. Halihazırda Mafia 2 Definitive Edition adlı Remaster sürümü var ama serinin hayranları Remake sürümünü çok fazla talep ediyor. 2K yorumsuz olarak "Vito" yazarak resmi hesabından Tweet atmıştı. Şu anda Mafia 4 için çalışma olmadığına göre Mafia 2 Remake ihtimal dahilinde olabilir. Ancak Mafia 2 Remake'i kesin kanıtlayan bir şey yok. Primordial kesin olarak gelecek. (Mafia 4 ile Mafia Primordial aynı şey değil. Aynı anda sıfırdan iki oyun yapabileceklerini düşünmüyorum. Mafia 2'nin altyapısı hazır olduğundan Mafia Primordial ve Mafia 2 Remake'i yapmaları çok zor olmaz. Ancak Mafia 4 için çok uzun süre beklememiz gerekecek gibi.)

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Faruk Sancar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mafia: Primordial karakterleri: Don Peppone Don Salieri Don Morello
Mesaj otomatik birleştirildi:

MF3 rezil diyen bir sürü insan vardı ins onun gibi olmaz ben yalnız 1 i oynayabildim 😔
Mafia 2 de oyna knk iyidir. Mafia 1'in revize edilmiş hali de var.

Ekler

• Cigarette_Card_10-1 (1).jpg
    Cigarette_Card_10-1 (1).jpg
    146.7 KB · Hit: 42
  • Don_Peppone_2 (1) (1).jpg
    Don_Peppone_2 (1) (1).jpg
    92.9 KB · Hit: 41

alperennN

80+ Silver
Mafia: Primordial karakterleri: Don Peppone Don Salieri Don Morello

Mafia 2 de oyna knk iyidir. Mafia 1'in revize edilmiş hali de var.
Reis kart yok bı alayım oyunların içinden gecicem de bu sefer Steam fiyatları kötüleşti nasıl bir zamana denk geldi bu kart isim ya 😔

70 di GTA5 150 oldu
150 lik banerlord 300 oldu ....

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Faruk Sancar
Reis kart yok bı alayım oyunların içinden gecicem de bu sefer Steam fiyatları kötüleşti nasıl bir zamana denk geldi bu kart isim ya 😔

70 di GTA5 150 oldu
150 lik banerlord 300 oldu ....
Humble bundle ve epic games kovala knk onda da indirim oluyor baya

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Faruk Sancar
Humble bundle ne oluyor reis tam olarak
İndirimli kod satıyorlar ama platformları değişik gösteriyor. Hem steam hem epic games için kod veriyor. Bazen hiçbir yerde olmayan indirimler yapıyorlar ben 90 liraya rdr 2 aldım oradan. Mail üzerinden iletiyorlar kodları.

Top Bottom