Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,553
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle hesaplayınca doğru fakat Ekstra olarak aldıkların da sayarsak nereden baksan 150 bin de onlara gidecek. O bakımdan daha ucuz saymak lazım.Güzel araba c suv ların iyilerinden. 1.6 puretech daha iyi. 1.5 bluehdi,ecoblue ve TDCi motorlarda zincir kırma problemleri var. Değiştirmek lazım 100 binde kıran var 40 binde kıran var şansa bağlı biraz da. Kronik olarak boya atma problemi var. 2023 sonrası çözüldü falan diyorlar ama yine de yaşayan kullanıcılar var. Sizde ppf kaplama varmış gerçi sorun yok.
Ayrıca o aracın sıfırı 2.300, 100 lira daha koyup sıfırını alabiliyorsun yaniHatta bayi indirim yapıyorsa daha ucuza çekersin o da var. Onu bi git bayiye sor indirim yapıyorlar mı diye. O para o araca verilir mi onu bilemem ben sadece bu araca dair bildiklerimi söyledim daha iyi bilenler mutlaka vardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zincir olanlar da kırılır yazmış alttaki arkadaşO araçların puretech modellerinde biraz problem var diye biliyorum dizellerinde sorun yok motorun içinde yağlı kayış olan modeli ise direk vaz geç 40 binden 40 bine ağır bakım yapılması gerekiyor içindeki kayış yağın sıcaklığından tahriş olup parçalanıyor motor gözenekleri tıkanıp yatak sarıyormuş psa yağ kullan falan diyolar ama dümen hepsi kullananda aynı dertten müzdarip 40 binde kartel açılan arabada insan soğuyor maliyeti bi yana hayırlı olsun onun dışında gayet konforlu ve teknoloji bakımından bol bir araç