Yardım 2024 C5 AirCross Shine Bold alınır mı?

Güzel araba c suv ların iyilerinden. 1.6 puretech daha iyi. 1.5 bluehdi,ecoblue ve TDCi motorlarda zincir kırma problemleri var. Değiştirmek lazım 100 binde kıran var 40 binde kıran var şansa bağlı biraz da. Kronik olarak boya atma problemi var. 2023 sonrası çözüldü falan diyorlar ama yine de yaşayan kullanıcılar var. Sizde ppf kaplama varmış gerçi sorun yok.
Ayrıca o aracın sıfırı 2.300, 100 lira daha koyup sıfırını alabiliyorsun yani :D Hatta bayi indirim yapıyorsa daha ucuza çekersin o da var. Onu bi git bayiye sor indirim yapıyorlar mı diye. O para o araca verilir mi onu bilemem ben sadece bu araca dair bildiklerimi söyledim daha iyi bilenler mutlaka vardır.
Öyle hesaplayınca doğru fakat Ekstra olarak aldıkların da sayarsak nereden baksan 150 bin de onlara gidecek. O bakımdan daha ucuz saymak lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O araçların puretech modellerinde biraz problem var diye biliyorum dizellerinde sorun yok motorun içinde yağlı kayış olan modeli ise direk vaz geç 40 binden 40 bine ağır bakım yapılması gerekiyor içindeki kayış yağın sıcaklığından tahriş olup parçalanıyor motor gözenekleri tıkanıp yatak sarıyormuş psa yağ kullan falan diyolar ama dümen hepsi kullananda aynı dertten müzdarip 40 binde kartel açılan arabada insan soğuyor maliyeti bi yana hayırlı olsun onun dışında gayet konforlu ve teknoloji bakımından bol bir araç
Zincir olanlar da kırılır yazmış alttaki arkadaş

Bu arada mesajı düzenledim üstünü çizdiğim kısmı tekrar okuyun hocam yanlış olmasın.
Ha tamamdır hocam yeni gördüm. Araba da daha 9300 de alırken 10 bin bakımını yapıp verecek.

O bütçeye alınacak arabalar SUV 0 a yakın istersen Sportage, Tiguan, ateca, kamiq çok kücük tavsiye etmem, karoq kodıaq,tucson. Formentor da olabilir ama o da küçük.
Yeni gibi çok düşük km istersen bu modeller arasından istediğini alabilirsin. Benim tavsiyem sportage,tiguan ve kodıaq ya da karoq.

Fiyat 2.180.000. Ekstra olarak kış lastiği, ppf kaplama, film vs de var. Alınır mı sizce yayından kaldırttık kapora bekliyorlar. Artık araba bakmaktan yoruldum herkes her arabaya laf atıyor. Ferrari atsam onu da almayın diyecekler.
Bı arada yeni kasası gelecek lansman fiyatlarında çok uygun olur az daha bekle

Bı arada yeni kasası gelecek lansman fiyatlarında çok uygun olur az daha bekle

En kötü 2.5 falan olur hocam bu araba zor gibi almamız

Az bile söyledim gibi. Şu tasarıma bakarsak 3-3.5 milyondan az durmuyor

Az bile söyledim gibi. Şu tasarıma bakarsak 3-3.5 milyondan az durmuyor
Bekleyin vergi dilimi ile oynuyorlar listeden 1 milyon aşağı bile verirler

Bekleyin vergi dilimi ile oynuyorlar listeden 1 milyon aşağı bile verirler
2024 Volkswagen T-Roc R-Line almaya karar verdik hocam. 20 binde 2.090.000 fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,067
Üyeler
184,380
Son üye
ROYEL
Geri