Neler Yeni

2024 Türkiye Yerel Seçimleri ?

The Semih

80+ Gold
Kardeşim kaç tane malum parti var ?? hayatımızı bitiren gitgide geriye gitmemize sebep olan parti diyeyim belki anlarsın.
Göreceli bir cümle kurmuşun ''hayatımızı bitiren gitgide geriye gitmemize sebep olan parti diyeyim belki anlarsın.'' bu cümleye ülkenin %52 si katılmıyor.

Buda demek oluyorki sokakdan geçene bu soruyu sorsak 10 kişiden 5.2 si sana zıt :D

Kendimi aradan çıkarayım çünkü ben komple tüm partilerin meclisten atılmasını savunuyorum.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Göreceli bir cümle kurmuşun ''hayatımızı bitiren gitgide geriye gitmemize sebep olan parti diyeyim belki anlarsın.'' bu cümleye ülkenin %52 si katılmıyor.

Buda demek oluyorki sokakdan geçene bu soruyu sorsak 10 kişiden 5.2 si sana zıt :D

Kendimi aradan çıkarayım çünkü ben komple tüm partilerin meclisten atılmasını savunuyorum.
Böyle bir durumun görecelisi olmaz ülkenin iyiye gittiğini somut bir kanıt göster desen o %52'ye hiçbir şey gösteremez ve hemen konuyu ama şu napmış bu napmışa getirir.
Somut bir kanıt yada veri getiremiyorsa göreceli değil bas baya kesindir.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam sen sanırım koyu AKP li ile tartışmamışın hiç, boğaz boğaza gelirsin emin ol.
Tartıştığım için tam tersi tecrübemden söylüyorum koyu akpli her zaman konuyu diğeri naptı o fetöcü ay şöyle ay böyleye getirir ve en son da seni vatan haini ilan eder.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Akp, büyük şehirleri (İ,A,İ) alamayacak.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Etimesgut ve Keçiören'de belki chp kazanabilir. Gölbaşı'nda ise BBP kazanabilir.

The Semih

80+ Gold
Oy kullanan arkadaşlar farkettiniz mi herkes obez olmuş normalde asla dikkat etmem fakat koca okulda en zayıf bendim ciddiyim :D

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
Oy kullanan arkadaşlar farkettiniz mi herkes obez olmuş normalde asla dikkat etmem fakat koca okulda en zayıf bendim ciddiyim :D
margarinli makarnadan artık başka bir şey yiyemiyoruz

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu sefer harita kırmızı olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,715
Üyeler