Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Benim en çok merak ettiğim Keçiören sonuçları olacak.
Son düzenleme:
Yalan oluyor bunlar geneldeBenim en çok merak ettiğim Keçiören sonuçları olacak.
Göreceli bir cümle kurmuşun ''hayatımızı bitiren gitgide geriye gitmemize sebep olan parti diyeyim belki anlarsın.'' bu cümleye ülkenin %52 si katılmıyor.Kardeşim kaç tane malum parti var ?? hayatımızı bitiren gitgide geriye gitmemize sebep olan parti diyeyim belki anlarsın.
Böyle bir durumun görecelisi olmaz ülkenin iyiye gittiğini somut bir kanıt göster desen o %52'ye hiçbir şey gösteremez ve hemen konuyu ama şu napmış bu napmışa getirir.Göreceli bir cümle kurmuşun ''hayatımızı bitiren gitgide geriye gitmemize sebep olan parti diyeyim belki anlarsın.'' bu cümleye ülkenin %52 si katılmıyor.
Buda demek oluyorki sokakdan geçene bu soruyu sorsak 10 kişiden 5.2 si sana zıt
Kendimi aradan çıkarayım çünkü ben komple tüm partilerin meclisten atılmasını savunuyorum.
Hocam sen sanırım koyu AKP li ile tartışmamışın hiç, boğaz boğaza gelirsin emin ol.%52'ye hiçbir şey gösteremez ve hemen konuyu ama şu napmış bu napmışa getirir.
Tartıştığım için tam tersi tecrübemden söylüyorum koyu akpli her zaman konuyu diğeri naptı o fetöcü ay şöyle ay böyleye getirir ve en son da seni vatan haini ilan eder.Hocam sen sanırım koyu AKP li ile tartışmamışın hiç, boğaz boğaza gelirsin emin ol.
margarinli makarnadan artık başka bir şey yiyemiyoruzOy kullanan arkadaşlar farkettiniz mi herkes obez olmuş normalde asla dikkat etmem fakat koca okulda en zayıf bendim ciddiyim