Neler Yeni

2024'de S22 alınır mı?

umutagz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut adıgüzel
S22 almayı düşünüyorum pil konusunda endişeliyim. Fazla oyun oynamıyorum çoğunlukla video izliyorum bataryası beni götürür mü? Bu telefon beni ne kadar götürür 2 yıl önce aldığım Xiaomi Redmi 10 2 yıl geçti ve kasmalar donmalar yaşamaya başladım, gelen aramalara bazen cevap veremiyorum bunda telefonda da yaşar mıyım?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Yaşamazsın öyle problemler.
Fiyatına göre güzel cihaz tek sıkıntı pil konusu o da dışarıda çok vakit geçirip telefonu yoğun kullanmıyorsan sıkıntı yaratmaz.
Şahsen ben 19k vermezdim, ikinci elden s23 kovalardım.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
S22 almayı düşünüyorum pil konusunda endişeliyim. Fazla oyun oynamıyorum çoğunlukla video izliyorum bataryası beni götürür mü? Bu telefon beni ne kadar götürür 2 yıl önce aldığım Xiaomi Redmi 10 2 yıl geçti ve kasmalar donmalar yaşamaya başladım, gelen aramalara bazen cevap veremiyorum bunda telefonda da yaşar mıyım?
Honor 200 almanız daha iyi olur.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
s22'den 3 sene önce çıkan muadili s10e var bende. 5 yılı geçti alalı hala kullanıyorum. Daha yeni yeni kasmalar yavaşlamalar başladı. Tek sıkıntı pil. Onun dışında üzmez. Kaç tane arkadaşım benim 5 yıllık bu telefonu kullandığım sürece 2-3 tane xiaomi telefon değiştirdi. Ben önermem xiaomi

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
ikinci el s23 bak

Top Bottom