Neler Yeni

2025 yks ögrencileri yardım edebilirmi

lxie2oo2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ece Tete
Yani her ünitenin kültür ve medeniyet kısmı genelde sıkıcı oluyor. Onun dışında İslam öncesi ve İslam'a ilk giriş üniteleri de sıkıcı yalan yok. Osmanlı kültür medeniyeti atlattıktan sonra bana göre işler eğlenceli olmaya başlıyor. Özellikle Dünya Gücü Osmanlı'dan sonra geri kalan tüm üniteler akıp gidiyor hocam. Çağdaş Türk ve Dünya Tarihinin de tadı daha bi başka. Tabii benim bunları bu şekilde anlatmam size de böyle hissettireceği anlamına gelmez. Herkesin ilgi alanı farklı sonuçta. Belki siz bu dersi sevemezsiniz bilemem.
ya normalde cografya ve tarih en sevdiğim dersler ama başları okadar sıkıcı ki cok kavram cok şey

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Arif
ya normalde cografya ve tarih en sevdiğim dersler ama başları okadar sıkıcı ki cok kavram cok şey
Bütün herşeyi ezberlemeye kalkma hocam. Önemli olanları bir yeter. Bilgiye boğma kendini.

lxie2oo2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ece Tete
Bütün herşeyi ezberlemeye kalkma hocam. Önemli olanları bir yeter. Bilgiye boğma kendini.
peki sizin taktiğiniz nedir günde 1 konu o konuyu ezberleyip başka gün 1 konumu yoksa ne zaman sıkılırsanız ozamanmı kapatıyor sunuz

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Arif
peki sizin taktiğiniz nedir günde 1 konu o konuyu ezberleyip başka gün 1 konumu yoksa ne zaman sıkılırsanız ozamanmı kapatıyor sunuz
Tarih için ben her gün bir konu çalışmıyorum hocam süreyi yayıyorum. Hafta başı tarihin bir konusunu bitirip genelde 3-4 gün diğer üniteye geçmiyorum. Sorularını çözüyorum sonra diğer üniteye geçiyorum bu 3-4 gün sürede de Tarihte soru çözüp kısa bi mola verip Edebiyata ya da Coğrafyaya çalışıyorum. Ayrıca Tarihte ezber yapmıyorum kendimi direk o zamanın içine atıp öğrenmeye çalışıyorum. Daha güzel aklımda kalıyor.

lxie2oo2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ece Tete
Tarih için ben her gün bir konu çalışmıyorum hocam süreyi yayıyorum. Hafta başı tarihin bir konusunu bitirip genelde 3-4 gün diğer üniteye geçmiyorum. Sorularını çözüyorum sonra diğer üniteye geçiyorum bu 3-4 gün sürede de Tarihte soru çözüp kısa bi mola verip Edebiyata ya da Coğrafyaya çalışıyorum. Ayrıca Tarihte ezber yapmıyorum kendimi direk o zamanın içine atıp öğrenmeye çalışıyorum. Daha güzel aklımda kalıyor.
tamam hocam ben herhalde çok stres yapıyorum böyle hemen bitsin yetişmez tarzı dfmgkldgmld

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Arif
tamam hocam ben herhalde çok stres yapıyorum böyle hemen bitsin yetişmez tarzı dfmgkldgmld
Bitirmeye odaklı çalışma hocam bu sefer çabuk unutursun. Öğrenmeye odaklı çalış.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Arif
hocam coğrafyada ramsar alanlarını ezberlemek gerekirmi 1-2 denemede görmüştüm sanki soru
Hocam ben dediğim gibi ezberlemiyorum. Türkiye haritasında göllerin, sulak arazilerin yerlerini bildiğim için hemen aklıma geliyor. Yerleri sıra sıra ezberlersen sınava kadar kesin unutacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,141
Üyeler
172,330
Son üye
PixedMertt
Top Bottom