Vatana göre fena değil hocam ama vatandan almıyorumBu İşini Görürmü Bende Bundan Alacaktım
AMD 3600-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B450M-A PRO MAX-OCZ 500GB NVME-CORSAIR 16 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 3600-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B450M-A PRO MAX-OCZ 500GB NVME-CORSAIR 16 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu Parçaları Başka Yerden Alma İmkanın Var MıVatana göre fena değil hocam ama vatandan almıyorum
Alınmaz.Battle Gold | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hazır sistem alman gerekmiyorsa tek tek toplaTabii ki
Alınmaz.
Anakart çok düşük kalmış.
SSD kronik sorunlu.
O PSU'da alınır mı alınmaz mı tartışılır, şahsen almazdım ve önermiyorum.
Ayrıca ekran kartı 2060 arkadaş 2060s istemiş...
Webtekno olmamış güzel hocam galiba p2xt özelliştirip alıcam teknobiyotik en f/p hazir sistem oluyor.Fazla kasmaya gerek yok.Rami corsair 8gb seçip 2 adet yap işlemciyi amd r5 3600 yapıp ssd yi çıkarıp kendin sorunsuz bir ssd alabilirsin. Anakart olarak biostar iyi mi? bilmiyorum oyüzden @crazyreignAquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Montajlatan Bir Yer Bulup Uygun Bir Fiyata Montajlatırsan Bu Sistem İşini Görür Sonuçta Oda Pc Boru Değil Yani Ben Araştırdım O Parçalar Teker Teker Toplandığında 7000 'e düşebiliyor tavsiye ediyorum yaniTabii ki
Hocam sistemleri biliyorum fiyatlarını da biliyorum ama bulamıyorum tek tek almayacağım için sıkıntı oluyor :/ tek istegim en f/p hazır sistem zaten uygunsa alıcam hemenMontajlatan Bir Yer Bulup Uygun Bir Fiyata Montajlatırsan Bu Sistem İşini Görür Sonuçta Oda PC Boru Değil Yani Ben Araştırdım O Parçalar Teker Teker Toplandığında 7000 'e düşebiliyor tavsiye ediyorum yani
Anakart iyi ya. B450M-A PRO MAX'ten ve PRIME B450M-K'den daha iyi.Rami corsair 8gb seçip 2 adet yap işlemciyi amd r5 3600 yapıp ssd yi çıkarıp kendin sorunsuz bir ssd alabilirsin. Anakart olarak biostar iyi mi? bilmiyorum oyüzden @crazyreignAquarius 7A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 7A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com