slm.ycl02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,588
Tablet hakkında bilgim yok sadece sahte kalem için bilgilendirmek istedimPt de 20 k lık ipad a16 ve kalem buldum alınır mı?
Tablet hakkında bilgim yok sadece sahte kalem için bilgilendirmek istedimPt de 20 k lık ipad a16 ve kalem buldum alınır mı?
samsung telefonun varken illaki a16 alacağım diye diretmene gerek yok sanki apple telefon bakayım desen onda da 60 hz takılıp kalacaksın 78k veremeyipPt de 20 k lık ipad a16 ve kalem buldum alınır mı?
hocam fotoğraftaki a16 2025 model değil mi? kalem hangi kalem? yapışınca şarj oluyor mubu parlaklık az geliyorsa sana bilemem.
2025 model herhalde başka modeli yok. kalem Apple Pencil USB-C. ipad a16 da yapışınca şarj olma desteği yok kablo ile dolduruyorsun birkaç dakikada fulleniyor kalemin şarjı o yüzden sorun değil.hocam fotoğraftaki a16 2025 model değil mi? kalem hangi kalem? yapışınca şarj oluyor mu
Samsung mu ipad mi2025 model herhalde başka modeli yok. kalem Apple Pencil USB-C. ipad a16 da yapışınca şarj olma desteği yok kablo ile dolduruyorsun birkaç dakikada fulleniyor kalemin şarjı o yüzden sorun değil.
FOcus pen stok gelmiş, tabletin amacı büyük olması mantıken alınır mı diye şüphe ediyorum ya birazFocus pen almalısın ama arkadaş aylardır bu kalemin stokta olmadığının farkında değil sanırım. Bu tablet ilk trye geldiğinde kalemiyle dağıtıldığında aşırı mantıklıydı.
Tamamen kişisel. Ben almam Şahsen m1 air kullanıyorum yetiyor. Samsung alsam + model veya ultra alırım amaç büyük ekran yoksa telefon gibi oluyor.FOcus pen stok gelmiş, tabletin amacı büyük olması mantıken alınır mı diye şüphe ediyorum ya biraz
Hocam a16 mı ipad air m3 mü mantıklı?s11le karşılaştırınca çok az geliyor ipad air ve a16
malum ipad proyla aynı parlaklıkları
Pardon tab s11 mi ipad air m3 mü?Bütçe 25k ya çıkabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam a16 mı ipad air m3 mü mantıklı?
S11 al aga öğrenci bul indirimle 26 küsüre geliyor taksit yaparsınBütçe 25k ya çıkabilir
Hocam s11 iyi mi?İnternette öneren aşırı fazla görmedim?S11 al aga öğrenci bul indirimle 26 küsüre geliyor taksit yaparsın
Hocam öğretmende de oluyor mu indirim?S11 al aga öğrenci bul indirimle 26 küsüre geliyor taksit yaparsın
Bence iyi ne de olsa samsungun son çıkardığı amiral gemisiHocam s11 iyi mi?İnternette öneren aşırı fazla görmedim?
s11 daha mantıklıBütçe 25k ya çıkabilir
Hocam a16 mı ipad air m3 mü mantıklı?
Pardon tab s11 mi ipad air m3 mü?