20K DERS VE OYUN İÇİN TABLET ÖNERİSİ

Ekler

• 1000054037.webp
    1000054037.webp
    542 KB · Hit: 20
parlaklığı ne yapacaksın bana yetiyor sabahları %60 civarında kullanıyorum akşamları dahada düşürüyorum bence yeterli ☺️
güneşte bakınca da kör oluyor insan parlaklığı az tablete
ya da yansıma önleyici kaplama olmadığı zaman parlaklık yüksek olursa kurtarıyor yansımalara rağmen anlaşılıyor ekran

güneşte bakınca da kör oluyor insan parlaklığı az tablete
ya da yansıma önleyici kaplama olmadığı zaman parlaklık yüksek olursa kurtarıyor yansımalara rağmen anlaşılıyor ekran
ben şahsen bu kadar araştırmadım indirimim vardı 10k ya falan geldi aldım direk peşin bal gibi ama ekipmanları pahalı ona çözüm yok.

İzlediğim bir videoda ekranın çizilmemesiylemi alakalıydı tam bilgim yok ama samsungdan iyi bir özellikti o tam hatırlamıyroum ne olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mükemmel makine çevremde 2 kişi kullanıyor şikayetleri yok
hayır. kalem ekran yüzeyini çiziyor aksine. bknz: pappermate huıwaei ekranı hem kalem yağ gibi akıyor hemde kalemi taktuk ses yapmıyor

Pad mini kalemi bulunsa iyi aslında
Kalemi yoksa alma özellikle çakma kalem asla alma. Kendi sitesinde paket olarak birlikte satiliyorsa alinabilir yoksa alınmaz.

İpad de alırsam kalem orjinal alamam
Mecbursun. Tabletin fiyatından az kıs kalemli al. Ders için istiyorsun sonucta.
Xiaomide çakma kalem kullanmaya çalıştım. (Ben tableti ön sipariş ile aldığım için kalem 4 5 ay sonra stoga girmedi, o nedenle) Tableti hiç kullanamadim. Aşırı kötü yazılıyor. Apple için olan çakma kalemleri bilmiyorum.

Ekler

• IMG_20251110_163806.webp
    IMG_20251110_163806.webp
    667.7 KB · Hit: 14
Mecbursun. Tabletin fiyatından az kıs kalemli al. Ders için istiyorsun sonucta.
Xiaomide çakma kalem kullanmaya çalıştım. (Ben tableti ön sipariş ile aldığım için kalem 4 5 ay sonra stoga girmedi, o nedenle) Tableti hiç kullanamadim. Aşırı kötü yazılıyor. Apple için olan çakma kalemleri bilmiyorum.
Pt de 20 k lık ipad a16 ve kalem buldum alınır mı?

Geri