Valla benim aşırı ağrılı geçmemişti fakat arka taraflarımla yemek yerken ağrıyordu.Ben hafif atlattım çok şükür geçmiş olsun diş ağrısını kolay kolay dindiremezsin valla kolay gelsinbeyler allah kahretsin 20 lik dişim çıkıyor galiba 2-3 gündür deli gibi ağrıyor ne yapsam geçer bu ağrı konuşuncada ağrıyor
Yapabileceğin tek şeybeyler allah kahretsin 20 lik dişim çıkıyor galiba 2-3 gündür deli gibi ağrıyor ne yapsam geçer bu ağrı konuşuncada ağrıyor
eyvallah kankam sövcem sövemiyorum da yasakValla benim aşırı ağrılı geçmemişti fakat arka taraflarımla yemek yerken ağrıyordu.Ben hafif atlattım çok şükür geçmiş olsun diş ağrısını kolay kolay dindiremezsin valla kolay gelsin
viski içtim bugün etkilemedi pekDişçiye git Rakı içerlermiş geçsin diye zamanında Şaka maka sen yarın dişçiye git ilaç al diş ağrısı bir şeye benzemez.
Uyutmuyordu garanti valla ne desem bilemedim ağrı kesici belki uyumana yardımcı olureyvallah kankam sövcem sövemiyorum da yasak
Alıyorsun uyuyorsun direk çok uzun sürmedi benim 1 hafta felan belki daha azaporanax mı ne yuttum ondan o biraz dindirdi ama 2 3 saat sonra geri başlıyor
eyvallah kankam sövcem sövemiyorum da yasak
Mesaj otomatik birleştirildi:
viski içtim bugün etkilemedi pek