bellı kı okuyan birisisin kanka.. sürükleyici düşündürücü önerin var mı?
bellı kı okuyan birisisin kanka.. sürükleyici düşündürücü önerin var mı?
bana sormamışsın ama fikrimi belirtmek istedim william goldingin piramit ve kule romanları gerçekten ilgi çekici ve düşündürücü harici yıldız gezginide bende güzel bir izlenim bırakmıştı istersen bir bakabilirsin bunlarabellı kı okuyan birisisin kanka.. sürükleyici düşündürücü önerin var mı?
Martin Eden romanını tavsiye ediyorum ben de güzel bir romandır kendisi.bellı kı okuyan birisisin kanka.. sürükleyici düşündürücü önerin var mı?
bunu küçükken okumuştum 5.sınıfta halen duruyor kitap elimde o zamanlar bile anlamıştım anlatılmak isteneni o kadar iyi ve anlaşılır bi kitap tek üzüldüğüm boxer mı neydi (yanlış yazmış olabilirim) bi at vardı çok sevmiştim en son at kasabına verilmiişti...
tesekkur ederım suan cok pahalılar.bana sormamışsın ama fikrimi belirtmek istedim william goldingin piramit ve kule romanları gerçekten ilgi çekici ve düşündürücü harici yıldız gezginide bende güzel bir izlenim bırakmıştı istersen bir bakabilirsin bunlara
buda pahalı tesekkur ederım ındırım kovalayacagımMartin Eden romanını tavsiye ediyorum ben de güzel bir romandır kendisi.
konu acıldıgında almıştım sonradan 45 olmus45tl kanka nasıl 20ye aldın
Okumayan kaldı mı acaba?