Neler Yeni

220 GB BOYUTUNDA NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM DOSYAYI SİLEMİYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Yılmaz
windows c diskine baktığımda anormal derecede bir şeylerin yer kapladığını gördüm
önce nelerin ne kadar yer kapladığını öğrenmek için detaylara tıkladım oradan geçiçi dosyların 214GB yer kapladığını gördüm, hemen çalıştırdan %temp% yazdım ve açılan klasördeki tüm dosyları sildim, bir tanesi hariç o klasörün ismi "etilqs_NHB4V2V2u5zTycM"'di bu klasör tam olarak 222 GB yer kaplıyor silmeye çalışssamda silinmiyor ben bu dosyayı nasıl silebilirimi dijital imzası yok

Ekler

• 1.png
    1.png
    57.6 KB · Hit: 43
  • 2.png
    2.png
    85.2 KB · Hit: 42
  • 3.png
    3.png
    73.4 KB · Hit: 43

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Cücümbiş
kaspersky indir tarasın

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Kadir Efe Ulusoy
hocam önbellek dosyasına bir şey kaydetmişssiniz/kaydedilmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enis Can
Firefox ya da Chrome işlemlerini görev yöneticisinden tek tek kapatıp tekrar silmeyi dener misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerem Sarıhan
Çoğu uygulamayı görev yöneticisinden kapatın sadece windows uygulamaları kalsın öyle silmeyi deneyin olmassa cmd ile silebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar garip bir şekilde sorun kendiliğinden çözüldü, virüs taraması yapmak için PC'ye güvenli modda başlattım ve tekar depolama alanına baktığımda olması muhtemel normal bir boyutta boş alan vardı, bende buradan değil normal şekilde bilgisayarı başlatıp oradan taramayı yapiyim diyerek PC'yi yeniden başlattım ve şimdi depolama alanına baktığımda her şey normale olması gerektiği gibi duruyor. Ben yinede virüs taraması yapacağım sonuçlar çıktığındada sonuçları burada paylaşacağım. Herkese ilgisi ve yardımı için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,161
Üyeler
168,898
Son üye
Ekoo
Top Bottom