işlemciyi 2. el bölümünden almaya çalışın benceSelam dostlar hafta sonu bu sistemi sipariş vericem ekran kartı olarak 2. El rx560 yada 570 Alıcam sizce nasıldır birde bu kasa içinde ki PSU yeterli olur mu
2. el ekran kartı alıyosunuz yalnız haberiniz olsunCevabınız için teşekkürler hocam ama maalesef o kadar bütçem yok alicagim işlemci ile yarı yarıya fiyat oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam işlemciye baktım 2.el ama güvenilir değil çoğu içime sinmedi
Güzel bir sistem olur ama amd ryzen 3 1200 AF güncel oyunlar için biraz yetersiz kalıyor, yukarıdaki arkadaşlara katılıyorumSelam dostlar hafta sonu bu sistemi sipariş vericem ekran kartı olarak 2. El rx560 yada 570 Alıcam sizce nasıldır birde bu kasa içinde ki PSU yeterli olur mu
Tamam hocam birde PSU almamanız gerek anlaşılanAman aman hocam o psudan uzak durun
Hocam iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz fakat Powerboost psu ne olacağı belli olmaz aklım almıyor zaten kasa+psu nasıl 200 TL olur her şeyden kısılır psudan kısılmaz bence biraz daha eklemeye çalışın bütçeyeEvet hocam doğru diyorsunuz ama bütçe biraz kısıtlı maalesef çok ultra High olmasın medium da 45 FPS ortalama olsa yeter bana güncel oyunlarda.
Tamamdır hocam sağolun yorumunuz için güzel bir PSU bakıcam öneriniz varsa alabilirimHocam iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz fakat Powerboost PSU ne olacağı belli olmaz aklım almıyor zaten kasa+PSU nasıl 200 TL olur her şeyden kısılır psudan kısılmaz bence biraz daha eklemeye çalışın bütçeye
Şuna bir bakabilirsiniz https://www.hepsiburada.com/fsp-350w-aktif-pfc-power-supply-fsp350-60hcn-pm-HB000004LLFW#reviews ama ben size yinede konu açıp forumdaki hocalarımdan sormanızı tavsiye ederimTamamdır hocam sağolun yorumunuz için güzel bir PSU bakıcam öneriniz varsa alabilirim