Neler Yeni

225TL'ye Raijintek Themis Evo işlemci soğutucu alınır mı?

wake up to reality

80+ Silver
t6 ile aynı çoğu yerdeki yorumlarda öyle gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama sadece ramlere değme sorunu var bazı kasa ve anakartlarda ramleri sıkıştırıyor.
Aralarından en iyisi bu demiştiniz. İndirimde şuan. Yanında termal macun geliyorsa almayı düşünüyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Aralarından en iyisi bu demiştiniz. İndirimde şuan. Yanında termal macun geliyorsa almayı düşünüyorum.
Evet geliyor termal macunu gayet iyi ben denemek için kullandım. Kötü olsaydı mx4 sürecektim. Macunu baya iyi. Kendi macununu kullan.

Evet geliyor termal macunu gayet iyi ben denemek için kullandım. Kötü olsaydı mx4 sürecektim. Macunu baya iyi. Kendi macununu kullan.
Memnun kalacağından adım kadar eminim. görüntüsü de güzel F RGB ama sürekli dönüyor videolarından bakabilirsin.

wake up to reality

80+ Silver

Memnun kalacağından adım kadar eminim. görüntüsü de güzel F RGB ama sürekli dönüyor videolarından bakabilirsin.
Videosunu bulamadım hiçbir yerde.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Videosunu bulamadım hiçbir yerde.
Ben foto çekeyim dur.

Görsel
Görsel

Son düzenleme:

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bu bütçelerdeki fanlardan denediklerim.
Wraith prism
T6 Ultra
Cylon 4F
Dark x125
Gamepower windrunner
Xigmatek red scorpion

Evet geliyor.
Şuanda T6 pek mantıklı gelmiyor. Çok daha ucuza daha iyi performans veren X123 220tl şuan.

X125'e karşı performansımı bilmediğinden o konu hakkında bir şey diyemem ama.

Soğutucuyu takarken yanlardan baskı mı yapmak lazım?
Anakarttan gelen ayakçıkları tak. Eğer soğutucuyu takamıyorsan ayakçıkların vidasını gevşetebilirsin.

Top Bottom