Neler Yeni

🔥İndirim 23.999TL'YE 7500F DDR5 RTX 4060'LI HAZIR OYUNCU SİSTEMİ !!

mutuyu67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
tuna yurdakul
Ellerim titriyor bunu yazarken üzüntüden ama 11 Kasım saat 11:11'de, Vatan Bilgisayar 26,000₺'ye 7500F ve 4060 Ti 16 GB sattı :(
o zaman bekleyelim mi napalım yeni yıla kalırsak bu fiyatları hiç bulamıcaz gibi duruyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ellerim titriyor bunu yazarken üzüntüden ama 11 Kasım saat 11:11'de, Vatan Bilgisayar 26,000₺'ye 7500F ve 4060 Ti 16 GB sattı :(
Ama sen daha şimdiden geçmişte takılısın olmaz ki böyle 😄.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Rüveyda Akın
o zaman bekleyelim mi napalım yeni yıla kalırsak bu fiyatları hiç bulamıcaz gibi duruyor
Bilmiyorum ben 2023 Kasım'dan beri bekliyorum artık kavuşmak istiyorum. LoL'de bile 15 FPS veren bir laptop ile can çekişiyorum hala :D
Ama sen daha şimdiden geçmişte takılısın olmaz ki böyle 😄.
E takılı kalır tabi insan. Böyle bir fırsatı kaçırınca üzülmemek elde mi? Ama eminim ben sistemin ekran kartı hariç her parçası çok iyi olduğunu bildiğimden, alırsam eğer ileride canımı sıkacak tek taraf fiyatı olur.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Rüveyda Akın
Sen ciddi misin?
Evet konusunu bile açtım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Bilmiyorum ben 2023 Kasım'dan beri bekliyorum artık kavuşmak istiyorum. LoL'de bile 15 FPS veren bir laptop ile can çekişiyorum hala :D

E takılı kalır tabi insan. Böyle bir fırsatı kaçırınca üzülmemek elde mi? Ama eminim ben sistemin ekran kartı hariç her parçası çok iyi olduğunu bildiğimden, alırsam eğer ileride canımı sıkacak tek taraf fiyatı olur.
Harbiden çok doğru en ince parçasına kadar içime sinik şuan sistem ileride de para kasıp level atlatacağımın heyecanından fiyatını gözardı ederim diye düşünüyorum :D

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

Haklısınız. Şuan da düşündüğünüz sistemin bütün artılarını ve eksilerini biliyorsunuz. Eğer alırsanız hayırlı olsun, almazsanız da umarım daha iyisini bulup alabilirsiniz. 2 türlü de şimdiden hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Evet konusunu bile açtım.

emeğine sağlık da alkollü falan mıydın o sıra sen neden almadın sistemi ben hiç görmedim bu konuyu

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Rüveyda Akın
Harbiden çok doğru en ince parçasına kadar içime sinik şuan sistem ileride de para kasıp level atlatacağımın heyecanından fiyatını gözardı ederim diye düşünüyorum :D
Alalım hadi beraber. Bir daha nereden bulacağız böyle her şeyi içimize sinen sistemi? Eşlik et bana :D

Haklısınız. Şuan da düşündüğünüz sistemin bütün artılarını ve eksilerini biliyorsunuz. Eğer alırsanız hayırlı olsun, almazsanız da umarım daha iyisini bulup alabilirsiniz. 2 türlü de şimdiden hayırlı olsun.
Eyvallah dost, adamsın.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Sanada şimdiden hayırlı olsun dost 2 türlü ihtimalde de 🙂.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Rüveyda Akın
emeğine sağlık da alkollü falan mıydın o sıra sen neden almadın sistemi ben hiç görmedim bu konuyu
Yok ben o gün biraz aptaldım. 11:11'de, DeFacto'ya falan baktım. Vatan'a bakmak hiç aklıma gelmedi. Akşam çıkartır sistemi diye düşünüyordum. Sabahın 11'inde çıkartmış meğersem. 12'ye kadar kalmış bi de bu sistemlerin stoğu. Aaah ah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
kamil ergeç
Yok ben o gün biraz aptaldım. 11:11'de, DeFacto'ya falan baktım. Vatan'a bakmak hiç aklıma gelmedi. Akşam çıkartır sistemi diye düşünüyordum. Sabahın 11'inde çıkartmış meğersem. 12'ye kadar kalmış bi de bu sistemlerin stoğu. Aaah ah.
Ne demişler olmuşla olacağa çare yok kısmet böylesineymiş
Sanada şimdiden hayırlı olsun dost 2 türlü ihtimalde de 🙂.
teşekkürler dost sağolasın düşüncelerin tavsiyelerin için
Alalım hadi beraber. Bir daha nereden bulacağız böyle her şeyi içimize sinen sistemi? Eşlik et bana :D

Eyvallah dost, adamsın.
hahahah pc hocasını beklesek mi bu sisteme zam gelir mi gaza getirme beni :D :D

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Rüveyda Akın
hahahah pc hocasını beklesek mi bu sisteme zam gelir mi gaza getirme beni :D :D
Valla bilmiyorum bu sistem yıl sonu fırsatı diye yeni çıkmadı mı? Zam da yiyebilir satışa da kapatabilirler. Yine elimizde bir şeysiz kalmayalım oooy oy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,537
Üyeler
162,832
Son üye
Yusuf ensar