23 Ekim CS2 Market Darbesi

Hocam kasa konusunda fikrim yok ama bence eldeki tüm kırmızıları satıp 1 hafta sonra bıçak almak daha mantıklı geliyor bana.Elde bıçak varsada pazar üzerinden satıp 1 hafta sonra aynı bıçağı yarı fiyatına alabiliriz bence.
Hocam iyi ki direkt satmamışım bıçak fiyatları aynı ama benim envanter şu an 960 dolar ediyor panik satışlarda durdu ama artış böyle nereye kadar devam eder önünü göremiyorum

Hocam iyi ki direkt satmamışım bıçak fiyatları aynı ama benim envanter şu an 960 dolar ediyor panik satışlarda durdu ama artış böyle nereye kadar devam eder önünü göremiyorum
Hocam olacaklar belli zaten. Yeni bıçakların 1 hafta banı var biliyorsunuz.Herkes elindeki bıçakları sata sata fiyatı yükseltti ve bu yükselmenin yeni bıçakların piyasaya girmesiyle duracağıda belli.Benim tahminim bıçakların satılmasına 1-2 gün kala herkes elindeki bıçakları satıp yenileri geldiğinde daha ucuza almayı isteyecektir.Bu satışda doğal olarak fiyatları düşürür.Sonrası zaten herkes birbirinden ucuza koya koya düşer fiyatlar :D

Dün 115 olan CS GO silah kasam 85'e düşmüş. Ya bunlar kalıcı düşüşler mi merak ediyorum. Hazır fiyatlar düşmüşken yatırımlık kasa mı alsak, yoksa hep bu fiyattan mı gider artık.
Yani açıkçası millet kasayı bıçak için alıyordu sence garanti bıçak çıkartan bir yöntem oluştuğunda kasaları alanlar azalmazmı karakterler veya diğer panik satışla düşenler artacaktır 1 ay sonra fln hatta bıçaklarla toparlar ama kasa onu pek bilemiyorum tabi haftaya çarşamba gibi ikinci dalga gelecektir bende kırmızılar vardı şansa sattım çarşamba günü ikinci dalga gelince güzel bir düşüş olursa beklentim bu yönde umarım yine panik satışlar yapılır karakter bıçak ve eldiven almayı düşünüyorum tabi bu benim düşüncem yatırım tavsiyesi değil elimde birden fazla para olduğu için almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam olacaklar belli zaten. Yeni bıçakların 1 hafta banı var biliyorsunuz.Herkes elindeki bıçakları sata sata fiyatı yükseltti ve bu yükselmenin yeni bıçakların piyasaya girmesiyle duracağıda belli.Benim tahminim bıçakların satılmasına 1-2 gün kala herkes elindeki bıçakları satıp yenileri geldiğinde daha ucuza almayı isteyecektir.Bu satışda doğal olarak fiyatları düşürür.Sonrası zaten herkes birbirinden ucuza koya koya düşer fiyatlar :D
Evet ikinci dalga ne kadar büyük olursa bence fırsatta okadar büyük olacak muhtemelen ikinci dalga sonrası toparlanma olur ama eskisi gibi değil karakterler para yapacak gibi yatırım tavsiyesi değil tabi

Son düzenleme:
Satış banı tam olarak ne zaman bitiyor 30u mu 31 i mi? Saati belli mi?

Satış banı ne zaman kalkıyor

bu gece bitecek. 60 dolar bakiye bıraktım umarım fiyatlara düşer

gece 2-3 gibi hazırlayın update 4 mi ney öyle gelmişti

Bıçak adedi arttı ama talep de arttı beklenen düşüş olmadı fiyatlar artmaya devam edecek gibi gözüküyor

Bıçak adedi arttı ama talep de arttı beklenen düşüş olmadı fiyatlar artmaya devam edecek gibi gözüküyor
Bıçak piyasası yavaştan toparlar gibi ancak eski seviyesine ulaşacağını düşünmüyorum. Beni asıl meraklandıran kırmızı skin piyasası. Hafiften bi düştü gibi ancak bundan sonra ne olur acaba

Bıçak piyasası yavaştan toparlar gibi ancak eski seviyesine ulaşacağını düşünmüyorum. Beni asıl meraklandıran kırmızı skin piyasası. Hafiften bi düştü gibi ancak bundan sonra ne olur acaba
Bıçak fiyatları düşükken bile bu kadar yüksekse ileride daha da artabilir ama talep fazlalığından da kırmızıların fiyatı yüksek olabilir ytd

Fiyatlar düşecek diye geçen hafta hiçbir şey almadım, düşecek derken 1.5 katına artmış bıçaklar. Sizce almalı mıyım beklemeli miyim?

Geri