- Bütçe
- 2300
Arkadaşlar herkese merhaba. Daha önceden Gamepower suki kullanıyordum ancak yanlışlıkla başka tuşlara da basıyorum ve sesi rahatsız etmeye başladı. Bu yüzden değiştirmek istiyorum. Rampage enigma tipi sesi boyutu hoşuma gittiği için aldım ancak ilk ürün çift basıyordu servisten yenisi geldi yeni ürün hem yamuk hem de gene çift basıyordu başım cok ağrıdı hala iade ile uğraşıyorum. Biraz daha creamy bir klavye arıyorum ve numpad olması şart. Şu üç klavye arasında kaldım.
www.incehesap.com
www.gamegaraj.com
www.gamegaraj.com
Bu üç klavye arasından hangisini tavsiye edersiniz? Başka model tavsiyelerine de açığım. Herkese iyi günler.
MageGee SKY98 99 Tuş Gasket RGB Hot-Swap Kablolu Siyah-Gri Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
AIGO DF98 RGB Yellow Switch Beyaz/Yeşil Gaming Klavye
AIGO DF98 RGB Yellow Switch Beyaz/Yeşil Gaming Klavye, Oyuncu klavyesi en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!
AIGO A108 Starry Blue İngilizce Q Mekanik Klavye Green Switch
AIGO A108 Starry Blue İngilizce Q Mekanik Klavye Green Switch ile oyun performansınızı ve yazma deneyiminizi yükseltin. Green switch’ler ile yüksek dokunsal geri bildirim ve hızlı tepki sağlar; Starry Blue şık tasarım ile oyuncu setup’ınıza estetik bir dokunuş katar.
Bu üç klavye arasından hangisini tavsiye edersiniz? Başka model tavsiyelerine de açığım. Herkese iyi günler.