24 bine bu alınır mı??

Forum üyeleri yasakladı link atmayı o sitenin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende atmıyorum donanım arşivi satış zarar görmesin diye
Ne demek yasakladı öyle saçma bir şey olabilir mi nerede ucuzsa millet oradan alacak tabii ki

Herkes farklı sonuç gösteriyor benim izlediğim test te amd önde idi 2 tık. Yinede amd ye devam 🤣 parası olan nvidia alsın 😅 Amd fakir babasi. 4090 a 75 80 bin TL para verirsiniz siz bi motor parası 🤣🤣
arkadaş sıkıntılı gibi cevap yazmayın

Alıntıyı görüntüleSistemin adı itopyada kuark mid 25 k butce var alınır mı??
Hocam benden size tavsiye. Emin olun hayat kurtarır ilerisi için. Ben idare etsin sonra alırım diye 6k ya ekran kartsız sistem topladım 2022 de. Anakart a320m, işlemci 5500, ramler kingston, wd hdd, adata diye lanet bir ssd aldım, psu yu da ucuz yollu bir şey seçtim. Tam tamına 6k etti. Ama keşke 6k ya bu şekilde alacağıma 3 5 ay daha biriktirip belki parça başına biraz daha pahalı olacaktı ama en azından daha iyisini alsaydım dedim. Emin ol Anakartı kesinlikle 1 üst model işlemciyle değiştirebilecek şekilde olanı olsun. Psu yu hiç düşünme aç bak tier listelerine ucuz mucuz yakalamaya çalış B ya da B üstü almaya çalış. Ömürlük gider bu psu nasip olursa. Bak yeminle hayat kurtarır. Ben 6 ay önce 6600 ekran kartı aldım, işlemci pcie 3.0 performansdan düşürüyor, işlemciyi artırıyım diyorum Anakart 5500 üstünü doğru dürüst desteklemiyor. Psu desen bende bi psu vardı gameforce diye 500w param denk düştü Corsair marka tier listeesi B idi 1800 e indirimde yakaladım 2023 ün baharında aradaki ağırlık farkı müthiş derecede farklı. Bilinmedik markalara pek yönelme psu da cidden kalp kırar. Benim o kötü 500w lık psu anakartta kaçak yaptı geri 2 hafta anakartı garantide bekledim. 24k maks buysa hiç deneme git çalış ya da çalışıyorsan biraz daha koy ne yap et o 24 ü 30 35 yap parçaları 1 nesilde olsa upgrade edecek şekilde diz derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧
Geri