Neler Yeni

24 INC 144-165HZ 1ms(gtg) IPS G-sync veya G-sync açılabilen monitör önerileri

kg6107

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kağan Gınalı
Merhabalar arkadaşlar başlıkta belirttiğim özelliklerde bir monitör arıyorum ama bulamadım bir türlü 27ınc alamam çünkü masama sığmıyor alanım yok yani 24 inc bu özllekleri sağlayan bir monitör yok mu ya tuf serisi bir monitör var ama onun hakkında da herkes kötü yorum yapmış LG 24GN650-B bunu buldum ama bunda da g sync açılmıyor galiba nvdia'nın listesinde yok şimdi 3060 a o kadar para verip gsync özelliğinden yararlanmamak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi ramazanlar dilerim...

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhabalar arkadaşlar başlıkta belirttiğim özelliklerde bir monitör arıyorum ama bulamadım bir türlü 27ınc alamam çünkü masama sığmıyor alanım yok yani 24 inc bu özllekleri sağlayan bir monitör yok mu ya tuf serisi bir monitör var ama onun hakkında da herkes kötü yorum yapmış LG 24GN650-B bunu buldum ama bunda da g sync açılmıyor galiba nvdia'nın listesinde yok şimdi 3060 a o kadar para verip gsync özelliğinden yararlanmamak istemiyorum yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi ramazanlar dilerim...
Listede olmasa da çoğu freesync monitör DP kablo ile Gsync açıyor. Max bütçen nedir

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
G24f 2900TL alabilirsin gtg 2 ms.
Burada da detaylı incelemesi var. Dediğim gibi çoğu freesync pc'de Gsync sertifikalı olmasa da çalışıyor. Videoda bundan da bahsediyor.
Eğer FPS oyunları oynuyorsan zaten Gsync ya da freesync açmıyorsun input lag yaptığı için.
Ya da illa ki 1ms olsun diyorsan 3300e LG 24GN650-B alabilirsin ama g24f ile o kadar fiyat farkını hakedecek bir özelliği yok.

kg6107

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kağan Gınalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G24f 2900TL alabilirsin gtg 2 ms.
Burada da detaylı incelemesi var. Dediğim gibi çoğu freesync pc'de Gsync sertifikalı olmasa da çalışıyor. Videoda bundan da bahsediyor.
Eğer FPS oyunları oynuyorsan zaten Gsync ya da freesync açmıyorsun input lag yaptığı için.
Ya da illa ki 1ms olsun diyorsan 3300e LG 24GN650-B alabilirsin ama g24f ile o kadar fiyat farkını hakedecek bir özelliği yok.
çok teşekkür ederim

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şunu belirteyim dahili hoparlörü yok. Zaten oyun için kulaklık kullanırsınız ama yine de hatırlatmış olayım. Kulaklık haricinde ses almak için 100-200 lira civarı bir de hoparlör almak iyi olur .

lJeu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem Cankut
Instagram
Keremmcankut
Şu mübarek günde 27" için de bir öneri veren olur mu? :blobdance:

lJeu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem Cankut
Instagram
Keremmcankut

lJeu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem Cankut
Instagram
Keremmcankut
Hangi modeli? Freesync olanlarda da Gsync açılıyor biliyorsunuz değil mi?

Pek bilgim olmadığı için sürekli soruyorum lütfen kusura bakma. Açılıyor'u anlayamadım. Ayrıca Enerji sınıfı F diyor. Sorun yaratır mı ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Pek bilgim olmadığı için sürekli soruyorum lütfen kusura bakma. Açılıyor'u anlayamadım. Ayrıca Enerji sınıfı F diyor. Sorun yaratır mı ?
Resmi olarak Gsync desteklemese de Gsync açılabiliyor amd freesync ya da adaptive sync teknolojisiyle. Sadece DP kablo kullanman gerekiyor. Youtubedan bakabilirsin "How to enable Gsync on Freesync monitor" ya da " Freesync monitörde Gsync açma" diye.

lJeu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem Cankut
Instagram
Keremmcankut
Resmi olarak Gsync desteklemese de Gsync açılabiliyor amd freesync ya da adaptive sync teknolojisiyle. Sadece DP kablo kullanman gerekiyor. Youtubedan bakabilirsin "How to enable Gsync on Freesync monitor" ya da " Freesync monitörde Gsync açma" diye.

1648934524071.png

Yanında bulunan bu kablolarla birlikte almalıyız o zaman? Ayrıca enerji sınıfı F hakkında yorumunu merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,372
Üyeler
168,771
Son üye
Nazann07
Top Bottom