çözünürlük sabit hocam, 24 inc 144e 1 led monitörden 144e 1 27 inç ips monitöre geçtim24 inç monitörden 27 inç monitöre geçerken çözünürlük arttı mı? çözünürlük sabitse hiç bir şey değişmemesi lazım.
Normal şartlarda hiç bir şey değişmemesi lazım. Çünkü bilgisayar ekran boyutuna göre değil, çözünürlüğüne göre veri işler. Aklıma basit çözümler geliyor sadece. Görüntü ayarlarından 144hz olarak ayarladın mı? freesync açık mı?çözünürlük sabit hocam, 24 inc 144e 1 led monitörden 144e 1 27 inç ips monitöre geçtim
evet, ikiside dediğin gibi 144 ve freesync açıkNormal şartlarda hiç bir şey değişmemesi lazım. Çünkü bilgisayar ekran boyutuna göre değil, çözünürlüğüne göre veri işler. Aklıma basit çözümler geliyor sadece. Görüntü ayarlarından 144hz olarak ayarladın mı? freesync açık mı?
ultrada ayarlar, oyun içi maçta 200-250 arası ana menüde 72 sabit alıyorum msaa da 4x'teAynı ekran kartının msi modelı var ana menude hıc 72 fps almadım fifa 21de nasıl bır ayar yaptın acaba
ama fifa 21 değil 22 bu sen kac alıyorsunAynı ekran kartının msi modelı var ana menude hıc 72 fps almadım fifa 21de nasıl bır ayar yaptın acaba
21-22 fark etmez dostum ıkısınınde ıstedıgı sıstem gereksınımı aynı.Senın sorunu bılmıyorum ama ana menude nasıl o kadar fps aldın ona sasırdım.evet, ikiside dediğin gibi 144 ve freesync açık
Mesaj otomatik birleştirildi:
ultrada ayarlar, oyun içi maçta 200-250 arası ana menüde 72 sabit alıyorum msaa da 4x'te
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama fifa 21 değil 22 bu sen kac alıyorsun
Acaba monitorden mı eskı monıtorun marka neydı su an kullandıgının neAlıntıyı görüntülegördüğün gibi hocam, 72 veriyor sabit. işlemciyle alaklıdır belki.
yok hocam g-sync kapadım düzeldi tekrar 72 alıyorum, eskisi benq xl2411,şuan aoc 27g2uAcaba monitorden mı eskı monıtorun marka neydı su an kullandıgının ne
Hocam radeon ayarlarını ve fifa 21 ayarlarını atabılır mısın banayok hocam g-sync kapadım düzeldi tekrar 72 alıyorum, eskisi benq xl2411,şuan aoc 27g2u